Ексклюзиви
понеділок, 31 жовтня 2011 11:50

За яку роботу жінкам пропонують 20 тисяч доларів на місяць

 

В Інтернеті почастішали оголошення про заробіток для жінок. Молодим і сексуальним дівчатам пропонують роботу за $ 10-20 тис. в місяць. Досвіду не потрібно, гарантують житло та підтримку. У такий спосіб набирають на роботу повій і стриптизерок.

„Девушкам 18-25 лет, модельной, фотомодельной, а также экзотической внешности".

„Ау! Девушки! Самые выгодные условия работы в Киеве. Оплата до 10000 у. е. в месяц".

"Девушки! Приглашаем на достойную, хорошо оплачиваемую работу. Хорошие условия, гибкий график. Предоставляем жилье и поддержку. Красивым девушкам реальная зарплата – 3000 у. е. в месяц".

"Девушки, симпатичные, коммуникабельные, работа для Вас. Гибкий график, высокий заработок. Жилье предоставляется. З/п ежедневно. Можна без опыта работы".

"Красивым девушкам модельной внешности от 18 до 25 лет. З/п почасовая: от 50 до 100 у. е. в час. Свободный график работы. 100% конфиденциальность и безопасность. Лучшие условия в Киеве"

Десятки номерів – міських та мобільних. З"ясуємо, що доведеться робити дівчатам, аби отримувати таку високу зарплату. Телефоную. Цікавлюся умовами роботи і чекаю на відповідь...

097-451-44-.. У слухавці приємний жіночий голос. Виявляється, це – салон еротичного масажу "на дому".

"Послуги надаватимете у спеціально відведеній для цього темній кімнаті. Без інтиму, - повідомляє приємний жіночий голос. - Звучит эротическая музыка. Горят красные и розовые свечи. Вы с клиентам – одни",- переходить на російську, потім знову говорить українською. - Завдання мінімум дівчини – зробити комплексний масаж усього тіла від кінчиків пальців на ногах до мочок вух, максимум – довести клієнта до оргазму. Ще раз повторюю, у нас жодного інтиму. Если у Вас длинные волосы, не первый размер груди, и Вы – не слишком полненькая, мы Вас ждем".

Мені диктують короткі адресні дані і попереджують: „Подойдете к двере и скажите дважды „56".

532-00-.. „Нам потрібні молоді дівчата-танцівниці. З 22.00 до 5.00. $ 40 /ніч + все, що заробите самостійно, - попереджає адміністратор одного з розважальних клубів. - Дівчата, які володіють іноземною мовою заробляють до $ 200 за ніч.

За номером 233-44-.. у мене питають про вік і досвід роботи в інтим-сфері?" Кажу: „Ні!" і у відповідь отримую співчуття. Осіб без досвіду роботи у свій колектив вони не беруть.

"Гідну" роботу пропонують за номером 539-10-... З Питають про сімейний стан і досвід роботи у галузі інтим-послуг. Обманюю, що маю 2 роки „стажу" у Харкові. Пропонують під'їхати за адресою... При собі мати паспорт, ідентифікаційний код, медичну довідку і 50$ для внесення мого імені до бази даних... Кажу, що ще подумаю над їхньою пропозицією, а у відповідь звучать спокусливі суми з 3-4 нулями. До речі, ця ж „корпорація" шукає на роботу водія і квартиру в оренду у центрі міста.

"Девушка, це дуже елітна робота. З нами у вас здійсняться усі мрії, - наполегливо переконує чоловічий голос і вводить мене в курс справ. - Вже завтра можете переїхати у квартиру на Хрещатику, матимете автомобіль з особистим охоронцем, через якого будете підтримувати зв"язок з "хазяїном". 30% від заробленої суми щоденно будуть ваші. 70% замовлень виконуються на квартирі, 30% - на виїзді – вечерінки, корпоративи, мальчішнікі – самі розумієте".

Повідомляю в один зі столичних відділків міліції. Там про це нічого не хочуть чути. Адміністратори інтернет-порталів з такими оголошеннями знизують плечима – відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець.

 

Зараз ви читаєте новину «За яку роботу жінкам пропонують 20 тисяч доларів на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути