пʼятниця, 24 червня 2016 00:53

Весільні обручки голлівудських зірок
7

Здається, ланцюжок весіль селебрітіс не переривається: постійно в новинах говорять про заручини тієї чи іншої знаменитої пари. Зазвичай про плани зірок стає відомо тоді, коли та чи інша знаменитість з'являється на публіці з блискучим діамантом на лівій руці. Тому обручки – головні вісники майбутніх урочистостей. Ліза закликає звернути на них увагу і показати кажи своєму чоловікові — може, він теж надихнеться на подібний подарунок.

1. Обручка Нікі Мінаж

 

Оточена двома рядами діамантів і красується на безіменному пальці лівої руки. Саме такою відзнакою нагородив співачку репер Мік Мілл.

2. Обручка Леді Гаги

 

Носить на безіменному пальці обручку з каменем серцеподібної форми з величезним діамантом, на зворотному боці викладено "T♥S", що можна розшифрувати як "TaylorlovesStefanie".

3. Обручка Камерон Діас

 

Актриса і її коханий, Бенджі Медден, одружилися в своєму маєтку таємно, далеко від цікавих очей. Обручка нетрадиційна, але дуже красива.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 64-ту річницю весілля пара відсвяткувала крутою фотосесією

4. Обручка Дженні Маккарті

 

Величезний жовтий сапфір, який носить на підмізинному пальці актриса Дженні Маккарті, приковує до себе всі погляди. І будь-яка жінка на місці Дженні ні за що б не стала його знімати ніколи в житті. Але сама актриса навіть примудрилася якось втратити такий цінний подарунок від чоловіка, співака і актора Донні Уолберга.

5. Обручка Ніккі Рід

 

Нареченій Іена Сомерхолдера є чим пишатися. "Вона чудова. Щоранку я дивлюся на неї і думаю — вау. Навіть не знаю, що і сказати", — ділиться щаслива міс Рід.

6. Обручка Бехати Принслу

 

Дружина красеня Адама Левайна на заручини отримала справжній музейний експонат. Діамантову обручку було виготовлено приблизно в 1930 році, це вінтажна річ, яка дуже дорого коштує.

7. Обручка Келлі Осборн

 

Історії кохання не завжди закінчуються щасливо, але після них все одно залишається щось хороше. Наприклад, колишній наречений Келлі Осборн, Меттью Моссхарт, все ж встиг подарувати дівчині обручку. . І не просту, а скопійовану із сережки її знаменитого батька. Коли Келлі була ще маленькою, їй дуже подобалася сережка Оззі Озборна. Чоловік Меттью, знаючи про це - подарував Келлі обручку в такому ж стилі.

Зараз ви читаєте новину «Весільні обручки голлівудських зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути