неділя, 30 жовтня 2016 19:36

ТОП-5 тем для обговорення перед весіллям

ТОП-5 тем для обговорення перед весіллям

Перед одруженням наречені часто обговорюють і планують лише святкування весілля. Проте зовсім забувають про планування свого майбутнього спільного життя, пише "Наша мама".

1. Фінанси
Це питання часто відкладають на потім, через незручність. Однак саме фінансові проблеми часто стають причиною сварок між подружжям, тому дуже важливо домовитися, як ви будете вести спільний бюджет.

2. Діти
Перед тим, як створити сім'ю, майбутнє подружжя повинне обговорити, скільки і коли ви хочете дітей. Крім цього, потрібно заздалегідь обговорити, хто яку роль буде грати в процесі виховання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група крові впливає на шлюб

3. Сварки
Будь-якій парі не уникнути конфліктів. Вам необхідно заздалегідь обговорити чого ти ніколи не будеш терпіти і що тобі буде важко пробачити, і навпаки. Обговоріть заздалегідь, як ви будете вирішувати конфлікти, щоб не допустити насильства в сім'ї.

4. Кар'єра
Якщо після весілля ти плануєш зайнятися кар'єрою, твій майбутній чоловік повинен про це знати, як і ти повинна знати про його плани.

5. Секс
Сексом краще займатися, а не говорити про нього, але і другий варіант теж необхідний. Якщо між подружжям виникають розбіжності на сексуальному ґрунті, то або з'являється інтим "на стороні", або ж пара розлучається.

У плані заміжжя кожна дівчина індивідуальна. Проте є питання, на які має собі відповісти кожна майбутня наречена: що дасть шлюб і що може дати дівчина.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 тем для обговорення перед весіллям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути