Ексклюзиви
вівторок, 20 лютого 2018 01:37

Весілля тривало 20 хвилин - "кришталева" жінка вийшла заміж в ефірі ток-шоу

8 грудня 35-річна Олена Тищенко, яка страждала на хворобу крихких кісток, вийшла заміж за 33-річного Віктора Титенка. Пара одружилася в ефірі українського ток-шоу.

Про весілля жінка розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

Автор: Факти
  Олена Тищенко зі своїм чоловіком Віктором Титенком у день весілля
Олена Тищенко зі своїм чоловіком Віктором Титенком у день весілля

Олена Тищенко зростом метр і 10 сантиметрів та пересувається на візку. У дитячому віці страждала на недосконалий остеогенез – хворобу крихких кісток. Людей з такою хворобою називають "кришталевими". За своє життя вона мала більше сотні переломів. Після травм кістки зросталися неправильно, бо накладати гіпс – заборонено. Його вага призводить до нового перелому.

"6-річною отримала переломи двох ніг, руки і черепа водночас, - каже жінка. - Брат із сусідкою дурачилися — посадили мене у зимову коляску старого зразка. Вона була повністю із заліза. Везли неакуратно. Я впала, а коляска мене накрила зверху. Лежала в лікарні місяць. Добре пам'ятаю перелом після того, як зачепилася пальцем об мамину махрову кофту. З часом такі ситуації траплялися все рідше, а з 14-ти років переломів не маю взагалі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відносини приховували рік - літні українці закохалися після 70 років

З чоловіком Віктором Олена познайомилася 8 років тому. Спілкуватись пара почала випадково – завдяки телефону.

"По телевізору побачила оголошення: "Чоловік хоче познайомитися з дівчиною для спілкування і можливих стосунків", - продовжує Олена. - Записала номер, хоч особливого бажання знайомитися не було. Випадково мій напівсенсорний телефон-слайдер відправив пусту СМС-ку. Ввечері отримала повідомлення: "Ти хто?". Відповіла. Так зав'язалося наше спілкування.

Пара одружилася після 5-ти років спільного життя. Віктор зробив пропозицію в ефірі ток-шоу. За кілька хвилин молодят розписали з допомогою експрес-послуги "Шлюб за добу". Олена вирішила залишити своє дівоче прізвище, бо не має можливості ходити в державні установи для зміни документів.

"Весілля тривало 20 хвилин. Нареченою себе не встигла відчути, все було спонтанно. У поспіху надягнули на мене весільну сукню, розписали, плаття швидко зняли і забрали. Нас з чоловіком посадили в маршрутку і відправили додому".

Віталій працює охоронцем у ювелірному магазині. Пара орендує однокімнатну квартиру. Олена мріє про комп'ютер, щоб мати змогу працювати віддалено. Однак зарплати чоловіка вистачає лише на найнеобхідніше.

"Приємно, що ми стали чоловіком і дружиною, але все-таки мені хотілося б відчути себе нареченою, - додає. - Вітя каже: "Трохи підзбираємо грошей і зробимо свято для себе і вузького кола близьких". Крім того, мрію самореалізуватися, бути корисною і трохи заробляти.

Звільнений заручник бойовиків Ігор Сапожніков та його кохана Ірина відгуляли весілля у День закоханих. Пара скористалася послугою експрес-одруження.

Зараз ви читаєте новину «Весілля тривало 20 хвилин - "кришталева" жінка вийшла заміж в ефірі ток-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути