неділя, 29 жовтня 2017 10:35

Студенти з Іраку одружуються з одеськими бабусями

Студенти з Іраку   одружуються з одеськими бабусями
Понад 60 іракських студентів протягом місяця оформили фіктивний шлюб з літніми жінками з Одеської області. Фото - tabloid.informator.news

Понад 60 іракських студентів з Одеського національного медичного інституту протягом місяця оформили фіктивний шлюб з літніми жінками з Одеської області.

Випускники медінституту вибрали собі в супутники життя жінок поважному віці. Приміром, одній з "наречених" виповнилося 63 роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрили канал незаконної організації фіктивних шлюбів

Щоб прискорити процедуру, іракські хлопці приносили в РАГС документи про те, що їхні наречені вагітні, повідомила начальника управління Державної міграційної служби в Одеській області Олена Погребняк.

Шлюби, про які йде мова, – фіктивні. За словами співробітників міграційних служб, весілля з українкою дозволяє отримати вид на проживання, через два роки ПМЖ, а ще через три – громадянство. За словами Погребняк, його привабливість не у безвізі.

"Справа в тому, що багато жителів Близького Сходу працювали в ОАЕ і Саудівській Аравії, але через війну для ряду країн були введені обмеження. "Українцю" ж простіше там влаштуватися. Однак, отримавши дозвіл на проживання, вони перевозять до нас всіх своїх родичів, а вже потім їдуть далі", – говорить чиновниця.

72-річна британка Анжела Нвачукву і нігерієць Сі Джей, 27 років, одружилися за 3 місяці після того, як додали одне одного в друзі у Facebook. Анжела витратила близько 20 тис. фунтів (приблизно 640 тис. грн. - Gazeta.ua), щоб привезти чоловіка до Великої Британії.

Зараз ви читаєте новину «Студенти з Іраку одружуються з одеськими бабусями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути