неділя, 10 лютого 2019 01:35

Що розкаже про характер зачіска
9

По тому, як ми причесані, можна чимало сказати про наші потреби та ставлення до життя.

"Волосся символізує наше ставлення до свободи. Розглядаючи, як воно причесане можна багато чого довідатися про наші страхи, риси характеру, приховані бажання", - стверджує італійський психотерапевт Глорія Россі.

На що варто звернути особливу увагу, пише psychologies.ru.

 
Відкритий лоб, з волоссям, зачесаним назад, підкреслює прагнення завжди йти вперед. Без страху протистояти життя, не озираючись на думку оточуючих.

Проділ зліва говорить про бажання трохи применшити свою жіночність. Але в той же час він тільки підкреслює вашу грацію та оригінальність. В цілому проділ зліва видає особистість більш чуттєву, творчу і жіночну в своєму сприйнятті світу. Якщо мова йде про чоловіка, пам'ятайте, що жіночний в жодному разі не означає жінкоподібний. Проділ зліва найбільш характерний для спокусників. Проділ справа може свідчити про неприйняття жінкою чоловічих рис свого характеру.

Акуратно причесане довге волосся з проділом посередині висловлює бажання досягти внутрішньої рівноваги між інь і ян, жіночою та чоловічою іпостассю. Ідеально зачесане волосся можуть бути і наслідком нав'язливого бажання завжди виглядати бездоганно. В цьому випадку прагнення стримувати себе за будь-яку ціну і занепокоєння з приводу можливої ​​втрати самовладання приховують неусвідомлений страх виглядати "дико", нескромно.
 
Чубчик означає страх самовираження або сором'язливість, що викликає бажання закрити лоб. Від того, наскільки виражена потреба в захисті, залежить форма і густота чубчика (довгий, густий або короткий, проріджений).
Потилиця символізує внутрішнє "я" людини. Люди, які вибирають зачіски з відкритою потилицею, відчувають потребу "показати своє справжнє обличчя".

Волосся, високо зачесане над чолом, висловлює прагнення до влади, управління та контролю над будь-якою ситуацією.

Відкриті скроні демонструють внутрішню відкритість, прагнення до нових знайомств і пізнання себе, готовність надати свободу іншим. Закриті скроні, навпаки, виявляють інтровертний характер, недовірливість, волелюбність.

Дуже яскравий і радикальний колір волосся проголошує прагнення до зняття обмежень, до більшої свободи. Ті, хто вибирає руді відтінки, борються з гострим бажанням порушити заборони і піти від звичних схем; глибокий чорний колір відображає суворість і принциповість характеру; блондинки демонструють м'якість і потребу в любові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як модно фарбувати волосся у 2019 році

Про що може розповісти жіноче волосся

 
Волосся в косу заплітають жінки скромні, акуратні, сильні у відстоюванні своїх принципів. Чим коса довше, тим голосніше вона говорить про наполегливість господині і бажанні виділитися із загальної маси, що й досягається.

Дві коротенькі косички говорять про непоступливість й наполегливість. Такі косички люблять заплітати дівчата, це певне бажання затриматися в дитинстві або повернутися в нього.

Довге розпущене волосся носять ті жінки, які намагаються відгородитися від життя, бояться його. Підсвідомо їм здається, що розпущене волосся ніби відгороджує їх від оточуючих людей і від життєвих труднощів. Чубчик теж може свідчити про таке сприйняття, але в меншому ступені. Жінки з таким волоссям, як правило, дуже жіночні, кокетливі, беззахисні і залежні від чоловіків.

Короткі стрижки люблять як молоденькі дівчата, так і жінки похилого віку. Літні жінки носять коротке волосся, бо вважається, що стрижка робить їх візуально молодше. Дівчата ж, які віддають перевагу коротким стрижкам, тяжіють до чоловічого стилю поведінки і завжди свої в чоловічій компанії.
 

Є ще одна причина, чому жінки люблять короткі стрижки. Бо коротке волосся не вимагає особливого догляду. До речі, жінкам пишних форм не пасують дуже короткі стрижки, адже візуально роблять голову дуже маленькою і непропорційною до тіла. Літнім жінкам так само не слід носити занадто коротке волосся, бо в такому випадку відкривається "зів'яла" шия.

Середня довжина, волосся до плечей або трохи коротше (каре) - саме такі стрижки роблять жінку дуже жіночною. Любительки каре дуже сильні натури, господині своєї долі, але в той же час, дуже чуттєві і ранимі натури.

Якщо жінка часто поправляє зачіску обома руками знизу вгору, то вона, швидше за все, впевнена в собі людина. Такі жінки вважають за краще жити за правилами і дотримуються традицій.

Жінка, яка без кінця проводить рукою по волоссю від чола до потилиці скоріше не впевнена в собі, скута і сором'язлива.

Який характер насправді у вашого чоловіка

 
Якщо чоловік часто змінює зачіску і колір волосся, це вказує на його прагнення знайти себе в цьому світі, його незадоволеність собою. Яскраві та креативні зачіски в основному носять творчі особистості, що володіють непередбачуваним темпераментом.

Коротким стрижкам надають перевагу чоловіки-лідери. Такі чоловіки є втіленням мужності і рішучості. Вони вміють залицятися до дівчатами, але можуть бути досить ревнивими. Недарма більшість жінок вибирає чоловіків саме з короткою стрижкою волосся.

 

Розпатлані зачіски. Володарі таких зачісок зазвичай молоді, гарячі і дуже сексуальні, вони притягують до себе дівчат як магніт. Мають підступний характер. Це не той чоловік, з яким можна весь день валятися на дивані, граючи в романтику.

Чоловіки з довгим волоссям - жіночні і ніжні на відміну від брутальних коротковолосих колег. Часто вони вибирають дівчат з сильним характером. Але такі чоловіки можуть бути примхливими, інфантильними і невпевненими в собі. За довгим волоссям вони ховаються від зовнішнього світу. Зазвичай такі чоловіки реалізують себе в творчих професіях.
Лисі чоловіки. Кардинальне вирішення проблем. Вважається, що у лисих чоловіків підвищений рівень чоловічих гормонів, тому вони невтомні коханці. Багато чоловіків починають голити голову через випадіння волосся. Лисі чоловіки одночасно і зворушливо беззахисні і агресивно-сексуальні. Вони віддані своїй єдиній і коханій дівчині, і не зраджують за жодних обставин.
Чубчик, зачесаний набік, може пом'якшити образ, він говорить нам, що її володар "хороший" хлопчик. Або навпаки прямий чубчик, як і довге волосся, служить певною ширмою від зовнішнього світу.
 

За кольором та структурою волосся, можна визначити до якого типу належить чоловік.

Біляве волосся - світлі золотисті або попелясті відтінки, рудий, лляний відтінок, а так само біле волосся свідчать про те, що чоловік має спокійний характер і схильний до осілого життя. Чоловіки з рудим кольором волосся більш темпераментні. Чим більше виражений рудий відтінок кольору волосся, тим більше підступності і зневаги до чужої думки і мстивості буде присутнє в характері чоловіка. Русяві чоловіки більш добродушні і справедливі. Якщо відтінок русявого волосся темний, то можна додати і сильні розумові здібності. Чорним волоссям можуть похвалитися холерики, такі натури відкриті і позитивні, правда, на відміну, від їх світловолосих колег, такі чоловіки схильні до непостійності. Чим м'якше волосся, тим більш ласкавий і ніжний чоловік, і навпаки, жорстке волосся вказує на більш жорсткий характер.

Щоб зрозуміти, пасуватиме вам коротка стрижка, скористайтеся "правилом 5,5 см". Стилісти запевняють, що цей метод надійний і точний.

Вам знадобиться олівець і лінійка. Розмістіть олівець горизонтально під підборіддям, а лінійку - перпендикулярно до олівця. Повинен вийти кут в 90 градусів. Виміряйте відстань від мочки вуха до точки перетину олівця і лінійки. Якщо ця відстань менше 5,5 см, можете сміливо йти перукарню. Якщо відстань більше, від короткої стрижки краще відмовитися.

Зараз ви читаєте новину «Що розкаже про характер зачіска». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути