середа, 21 березня 2012 14:26

Шлях до примирення лежить через ліжко

Шлях до примирення лежить через ліжко

Киянка Ірина Оробець вийшла заміж за Андрія, з яким зустрічалась 4 роки.

"Ми за цей час чотири рази розходились. Завжди я першою мирилась, - зізнається дівчина. - Щоб повернути кохану людину, треба не гордувати. Головне вчасно пробачити і навчитись просити вибачення".

Ірина та Андрій познайомились на дискотеці у київському клубі "Форсаж".

"Два роки зустрічалися, потім почали жити разом, - ділиться своїм досвідом Ірина. - Через що ми тільки не проходили. Мене постійно Андрюша ревнував до колег по роботі. У мене колектив молодий. Більшість в офісі — неодружені чоловіки до 30. Я сердилась, але заспокоювала себе: ревнує, значить любить".

Одного разу у соціальній мережі "вКонтакте" Ірина отримала повідомлення від дівчини, яка розповідала, що з нею Андрій зраджує Ірині.

"Такою злою я ще в житті не було. Сліпо повірила листу тієї незнайомки. А вона хотіла на мені свою злість вилити, бо чіплялась до Андрюши, а він її відшив. Що я йому тоді не наговорила. Навіть з нашої квартири на ніч вигнала. Він клявся, що не спав і навіть не цілувався з нею, а я не вірила. Після того ми два тижні не бачились і по телефону не говорили. Помирила нас моя подруга. Я перед ним мало на коліна не ставала, аби пробачив. Але за жодну хвилину не шкодую. Якби не помирилися, жити без нього не змогла б".

У соціальній мережі Ірина створила групу "Как вернуть любовь". Дає поради, як повернути другу половинку після сварки чи розриву.

"Потрібно мати кілька ідей, які допоможуть повернути колишні почуття хлопця і розвинути стосунки з новою силою, - пояснює Іра. - Для початку варто вичерпати конфлікт. Однією з причин, через які хлопець йде від дівчини, є скандал. Помиритися з коханим іноді дуже просто. По-перше, якщо ви не праві, то не соромтеся визнати свою вину і попросити вибачення вголос. По-друге, усамітніться. Влаштуйте романтичний вечір при свічках. Готувати як у ресторані не обов'язково. Зваріть його улюблений борщ чи посмажте рибу, приготуйте відбивну з салатом, але подайте це все з любов'ю. Підготуйте свічки та увімкніть його улюблену музику".

За словами Ірини, шлях до серця чоловіка лежить через уміння спокушати.
"Спокусіть свого хлопця. Дуже часто шлях до примирення лежить через ліжко. Одягніть спокусливу білизну і панчішки. Головне, щоб вбрання було не надто відверте. Тіло жінки повинне мати загадку!.

Попросіть у хлопця про допомогу. Покажіть, що не можете впоратися без нього, потребуєте підтримки.

"Ні в якому випадку не заставляйте чоловіка ревнувати. Багато дівчат пробують повернути колишню любов через ревнощі. Намагаються крутити інтрижки та загравати з іншими чоловіками. Це може назавжди відштовхнути від вас коханого. Він подумає, що ви легко пережили розрив і переключилися на іншого чоловіка".

Зараз ви читаєте новину «Шлях до примирення лежить через ліжко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути