вівторок, 01 червня 2021 13:38

Щасливі пари кажуть одне одному два слова

Щасливі пари кажуть одне одному два слова
"Вибач" - слово, яке найчастіше кажуть, сподіваючись, що партнер скаже те ж саме або для того, щоб формально закінчити сварку. Фото: pixabay

У щасливих стосунках закохані часто кажуть слова любові й підтримки.

Гармонію у відносинах можуть створити насправді прості слова, пише huffpost.

За словами психологів, є декілька фраз, які закоханим парам бажано регулярно говорити одне одному. Адже найчастіше конфлікти та сварки бувають через те, що партнери замовчують образи та перестають говорити слова любові. Таким чином автоматично докоряють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ознаки, що сигналізують про кінець стосунків

Слово "дякую" одне з тих, яке фахівці радять частіше казати. В щасливих стосунках люди не сприймають одне одного як належне, а навпаки, цінують. Тому й дякують партнеру навіть за найдрібніші вчинки.

"Вибач" - слово, яке найчастіше кажуть, сподіваючись, що партнер скаже те ж саме або для того, щоб формально закінчити сварку. Якщо ж стосунки щасливі, то й вибачення щирі й дійсно загладжують провину.

Маніпуляція - це один із найпопулярніших і найпростіших способів змусити партнера робити те, що здається правильним. У таких стосунках також є ігри підсвідомістю та хитрощі. Постійно піддаватися маніпуляціям - це погано як для особистості, так і для стосунків загалом. Важливо знати основні ознаки того, що партнер намагається маніпулювати.

Зараз ви читаєте новину «Щасливі пари кажуть одне одному два слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути