неділя, 12 січня 2020 01:40

Розлучений чоловік: що треба знати про нього перед початком стосунків

  Не зайвим буде поставити обранцеві кілька питань, щоб зрозуміти чи варто вам залишатися з ним разом чи ні. Фото: ua.depositphotos.com
Не зайвим буде поставити обранцеві кілька питань, щоб зрозуміти чи варто вам залишатися з ним разом чи ні. Фото: ua.depositphotos.com

З попереднього досвіду партнера можна дізнатися багато важливих моментів, які допоможуть зрозуміти, яка він людина, які у нього життєві цінності і чого можна від нього очікувати у вашому спільному майбутньому.

Боятися вступати в стосунки з розлученим чоловіком не варто. Нерідко чоловіки одружуються, піддавшись емоціям або під тиском жінки. Як правило, такі шлюби не тривають довго і це не є показником його непорядності або несерйозності. А задавши йому кілька запитань про минулі стосунки, ви зможете чітко для себе зрозуміти, чи варто починати відносини з новим знайомим чи ні. Що потрібно дізнатися про попередній шлюб партнера пише marieclaire.ru.

Скільки разів він був у шлюбі

Якщо ваш новий обранець вже одружувався, це безперечно хороший знак, однак коли штампів в паспорті багато, варто насторожитися. Не соромтеся задавати питання - дізнайтеся причини, вислухайте його думку і проаналізуйте його позицію. Якщо вас нічого не насторожує - сміливо переходьте до нового етапу відносин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зрозуміти, що ви знайшли справжнє кохання

Причина розлучення

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

Якщо ви розумієте, що відносини розвиваються і набувають серйозного характеру, цю тему треба обов'язково підняти і делікатно дізнатися причини розлучення.

Можливо, чоловік розповість про минулі відносини з позиції, яка зручна йому, але головна причина буде визначальною. Відносини могли закінчитися через поспішне рішення, нездатності домовитися або, наприклад, зради. Іноді в ході подібної бесіди спливають серйозні моменти, які визначать і ваше подальше майбутнє, наприклад, якщо попередні відносини закінчилися, тому що чоловік не хотів мати дітей.

Відгуки про минулі відносини

Як він відгукується про минулі відносини і жінку, з якою перебував у шлюбі - дуже важливий показник. Це характеризує його як чоловіка, порядну людину і людину, яка з повагою ставиться до минулого і жінки, яку колись любив. Якщо відгуки завжди негативні - це дуже поганий знак, оскільки в тому випадку, якщо ви теж не зможете бути разом, вас чекає той же сценарій.

Як він спілкується з дітьми від попереднього шлюбу

Спілкування з дітьми - найважливіший показник. Подивіться, як часто він зустрічається з дітьми від попереднього шлюбу. Чи хоче він проводити з ними час, чи забирає на вихідні, чи бере участь в їх житті. Чи регулярно виплачує аліменти, чи допомагає якось по-іншому, коли це необхідно. Більш того, цей момент може вам не подобатися, але це безперечно хороший знак, на який варто звертати увагу.

Думки про те, що після розлучення гідні кандидати вже не зустрінуться на життєвому шляху, хвилюють багатьох жінок. Саме вони заганяють жінку в кут і забирають у неї будь-які надії на щасливе життя і особисте щастя. Це тимчасове явище, і важливо пам'ятати, що емоційно-залежні, токсичні відносини завершилися, давши жінці можливість зрозуміти, чого ж вона насправді хоче, і що для неї по-справжньому важливо при виборі партнера.

Зараз ви читаєте новину «Розлучений чоловік: що треба знати про нього перед початком стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути