Ексклюзиви
четвер, 23 травня 2019 14:00

Пара байкерів одружилася на затонулому кораблі
8

Андрій Супрунюк та Мирослава Мишкевич одружилися на дні Червоного моря
Фото: фото надане Андрієм Супрунюком
Андрій Супрунюк та Мирослава Мишкевич одружилися на дні Червоного моря
Андрій Супрунюк та Мирослава Мишкевич одружилися на дні Червоного моря
Андрій Супрунюк та Мирослава Мишкевич одружилися на дні Червоного моря
Андрій Супрунюк та Мирослава Мишкевич одружилися на дні Червоного моря

Байкер із Рівного Андрій Супрунюк та Мирослава Мишкевич одружилися на дні Червоного моря у западині, де затонув корабель "Тістлегорм" на борту з мотоциклами.

"Раз на рік тиждень пірнаємо з аквалангами, вже професійні дайвери. Для цього винаймаємо яхту і плаваємо Червоним морем. По ціні це стільки ж як відпочити у пристойному готелі на побережжі Єгипту чи Туреччини. У 640 євро з людини включене і харчування і пірнання", - каже Андрій.

Пропозицію руки і серця чоловік робив також під водою. У жовтні минулого року під час відпочинку на яхті пара пірнула під воду для фотосесії. В цей час чоловік знаками показав на своє серце і простягнув руку коханій. Вона кивнула головою на знак згоди. На суші підтвердив пропозицію словами. Весілля зіграли 3 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка різниця у віці між чоловіком і жінкою вважається ідеальною

Підготуватися до весілля допомогла дизайнер з Рівного Богуслава Якушевська. Вона багато років до того шила одяг для нареченої і знала всі її вподобання.

"Для мене пошили білий купальник з металевими вставками, гетри та фату, чоловік був у білому комбінезоні", - пригадує Мирослава.

На глибину у 22 метри пара спускалася разом з інструктором та фотографом. До останнього був ризик перенести офіційну церемонію, бо в день весілля похолодало і сильно збивала підводна течія. Тому, щоб спуститися інструктор натягнув мотузку, по якій молоді поступово опинилися внизу.

"Зазвичай у тому місці дуже багато туристів, але того дня не було. До того ж, нам довелося занурюватися у гідрокостюмах. На глибині одягли одне одному обручки", - каже Андрій.

Потім ще раз занурилися на меншу глибину разом з друзями і під водою пили шампанське. Зробити це можливо виключно на глибині до 10 метрів. Святкування продовжили на яхті. Для нього дизайнерка пошила легку сукню для яхтингу з мереживом та білу теніску і блакитні шорти для нареченого.

"Весілля було без родичів. Лише ми і друзі. Батьки з обох боків сприйняли таку ідею нормально. Вони знають про нашу любов до активного відпочинку. Плануємо зібрати всіх влітку на природі, де організуємо невеличкий пікнік", - додає Андрій.

Зараз ви читаєте новину «Пара байкерів одружилася на затонулому кораблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути