четвер, 30 липня 2020 22:46

Назвали стереотипи, які заважають щасливим стосункам

Назвали стереотипи, які заважають щасливим стосункам
Стосунки вимагають часу, роботи над собою і певних жертв. Фото: pixabay

Часто люди створюють в голові уявлення про кохання від знайомих пар або за прикладами фільмів чи книг, і вірять в це.

Дотримуючись таких стереотипів, парам ще важче побудувати щасливі та здорові стосунки, пише Lady.Tochka.

Побудувати щасливі відносини можна, відпустивши хибні уявлення про стосунки. Якщо продовжувати вірити цим речей, то особисте життя ризикує бути токсичним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти пояснили, чому пари стають схожими між собою

Серед найбільш популярних стереотипів є те, що людина чекає на ідеал, в якому полюбить себе. Але ідеальних людей немає. Всі мають свої недоліки, і як би ви не намагалися полюбити їх в партнерові, у вас це не вийде. Сенс в тому, щоб знайти людину, яку справді любитимете. І тоді її недоліки не будуть доводити вас до стану нервового зриву.

Те, що любов приходить сама по собі, буває лише в казках та фільмах, у реальному житті ви навряд чи випадковим чином прокинетеся в обіймах ідеального хлопця. Стосунки вимагають часу, роботи над собою і певних жертв. Звичайно, обидва партнери можуть хотіти стосунків, але якщо ви не вирішуватимете конфлікти та не матимете бажання йти на компроміс і поступатися, то ваша любов не триватиме довго.

Ще один стереотип - це те, що будь-які стосунки приносять людям страждання. Більшість – зустрічає свою людину і закохується, ніколи не розбиваючи своє серце. Стосунки не повинні шкодити вам або руйнувати ваше життя.

Любов важлива для кожної людини і вона може робити вас щасливими, але вона не позбавить вас від інших проблем, з якими вам доведеться зіткнутися в житті. Якщо ви і ваш партнер не можете спілкуватися або вирішувати певні проблеми, то ваші стосунки не будуть приносити вам щастя. І тут навіть неважливо, наскільки ви кохаєте один одного.

Чимало людей вважають, що секс не важливий, але це не правда. Якщо вам не подобається займатися сексом з вашим партнером, то буде важко мати здорові довгострокові стосунки. Адже в парі дуже важливо відчувати себе задоволеними, розслабленими і вже тоді щасливими.

Також помиляються, коли вважають, що партнер повинен бути кращим другом. Ні в якому разі ваша друга половинка не повинна заміняти друзів чи бути єдиною, на кого ви можете покластися або попросити поради. Навіть якщо ви довіряєте йому/їй, майте і інших близьких друзів.

Психологи стверджують, що майже 70% подружніх пар мають постійні конфлікти в шлюбі. Статистика свідчить, що пари не можуть вирішити свої проблеми, оскільки не погоджуються один з одним. Обидва партнери повинні бути готові вислухати думку один одного. Адже всі люди мають шкідливі звички, тому парам головне пам'ятати, що ніхто не є ідеальним, і у всіх стосунках виникають проблеми.

Зараз ви читаєте новину «Назвали стереотипи, які заважають щасливим стосункам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути