Ексклюзиви
вівторок, 09 серпня 2016 13:46

"На побачення жінку запрошують за 4 дні" — експерт з етикету

"На побачення жінку запрошують за 4 дні" — експерт з етикету
фото:Тарас Подолян

Запрошувати жінку на перше побачення слід заздалегідь. Порядна леді не приймає запрошення на вихідні після середи. Навіть, якщо субота і неділя у неї будуть вільними.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла експерт з етикету Наталія Адаменко.

"Жінку на побачення слід запрошувати заздалегідь. Якщо запрошення на вихідні вона отримала після середи, давати згоду не варто. Треба сказати: "Я б хотіла з вами зустрітися. Але вже маю інші плани", - сказала вона.

"Перед тим, як запросити жінку на перше побачення, поцікавтеся, що їй подобається. Якщо любить природу — запрошуйте в парк, обожнює мистецтво — запропонуйте сходити в театр чи на концерт. Можна просто сказати: "Я б хотів провести з вами найближчий вечір. Може, ви мені підкажете, куди б ви хотіли піти?", - додала Наталія Адаменко.

За її словами, запізнитися на зустріч можна максимум на 15 хв.

"Якщо це сталося, не варто пояснювати, що у вас прорвало трубу на кухні чи треба було відвезти у лікарню бабусю. Це нікого не хвилює. Скажіть: "Вибачте. Я затрималася через дуже об'єктивні причини", - наголосила експерт.

"Чи дарувати квіти на першому побачення, залежить від того, куди ви йдете. Їх можна вручити, коли запросили жінку у ресторан. Там їх можна буде поставити у вазу. Не варто приносити квіти у парк чи театр. За кілька годин побачення вони просто зів'януть", - додала вона.

Якщо під час побачення жінка зрозуміла, що чоловік їй не подобається, говорити прямо про це не варто.

"У такому випадку тривалість зустрічі треба звести до мінімуму. Добре, якщо почули вібрацію телефону. Попросіть вибачення і візьміть слухавку. Після розмови скажіть: "Мені дуже шкода, але об'єктивні причини змушують мене вас залишити". Якщо ніхто не дзвонить, скажіть: "В мене сильно розболілася голова. Ви не могли б посадити мене в таксі?", - порадила Наталія Адаменко.

Зараз ви читаєте новину «"На побачення жінку запрошують за 4 дні" — експерт з етикету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути