понеділок, 10 жовтня 2016 20:55

На 50-ту річницю шлюбу закохані одягли вбрання зі свого весілля
4

74-річна Керол-Енн і 71-річний Джим Стэнфілд одягли на 50 річницю одруження вбрання зі свого весілля.

Про це пише "Единственная".

"Напередодні річниці їхнього золотого весілля до них у гості приїхала онучка Хейлі, яка захотіла подивитися сімейні фотографії. Джим, пішов за фотоальбомом на горище. Але замість ретро-знімків серед пилу він відшукав свій костюм і сукню Керол-Енн. Незважаючи на те, що останній раз ці вбрання вони одягали в жовтні 1966 року, і сукня, і костюм були в ідеальному стані. Примірявши одяг, подружжя вирішило відгуляти весілля золоту прямо в них. У вбраннях фотографувалися на пам'ять зі своїми шістьма онуками", - пише видання.

Джим і Керол-Енн познайомилися в 1962 році. Успіх свого шлюбу вони пояснюють тим, що в будь-якій ситуації знаходять над чим посміятися.

"Джим любив мої довге світле волосся, а я любила його почуття гумору. Він такий гуморист і завжди змушує мене сміятися. Я думаю, в цьому і є секрет. У нас дуже різні інтереси та хобі, але сміх – це те, що міцно нас пов'язує", – говорить Керол-Енн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найстаріша наречена у світі вийшла заміж

А в якості подарунка на річницю Джим переробив їх обручки. Він додав на них по два серця, зроблених із золота, яке випадково знайшов з допомогою металошукача.
Зараз щасливе подружжя планує ще один медовий місяць. У 1966 році, відразу після весілля, пара відвідала Мальту. Зараз Джим і Керол-Енн планую відпочити в Туреччині.

Нагадаємо історію про подружжя Брокманів із Каліфорнії. За 56 років шлюбу чоловік купив коханій дружині 55 тисяч суконь.

Зараз ви читаєте новину «На 50-ту річницю шлюбу закохані одягли вбрання зі свого весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути