Ексклюзиви
понеділок, 12 червня 2023 16:44

Люблять тільки гроші: як не потрапити у пастку утриманки

Люблять тільки гроші: як не потрапити у пастку утриманки
Люблять тільки гроші: як виявити жінок-утриманок Фото: ukr.media

Чоловікам варто бути обережнішими у пошуку жінок, якщо хочуть зберегти свої гроші.

Щоб не натрапити на утриманку, слід звернути увагу на кілька ознак в поведінці жінок, які вказують на те, що їх цікавлять тільки гроші, а не сам чоловік, пише Уніан.

"В першу чергу варто звернути увагу на те, що ваш співрозмовник говорить. Якщо жінка багато слухає і мало говорить про себе, якщо стверджує, що гроші - це не головне для неї та інше, то це вже свідчить про зворотне", - каже психолог Катерина Клюшниченко.

Також є й інші тривожні "сигнали". Наприклад, жінка не знайомить вас зі своїм близьким оточенням, багато просить про допомогу, говорить про фінансові труднощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як познайомитися з дівчиною на вулиці: дієві поради для щастя

"Для того, щоб не потрапити в пастку утриманки, я рекомендую обов'язково познайомитися з друзями людини, побачити на якій території живе людина, уточнити про цінності і чи сходяться вони з діями, які людина здійснює, і вже після робити для себе висновки", - додала Клюшниченко.

Війна ‒ не привід відмовлятися від кохання та родинного щастя. За рік повномасштабної російської агресії українці довели, що кохати можна й під кулями та вибухами ракет і снарядів.

Загалом за 2022 рік кількість укладених в Україні шлюбів суттєво зросла у порівнянні з попереднім роком. А число розлучень навпаки ‒ зменшилось. Так, за даними міністерства юстиції, у березні-грудні 2022 року уклали шлюб 198,3 тис. пар. Це на 7,7 тис. більше, ніж за аналогічний період 2021 року.

Зростання кількості укладених шлюбів під час війни шлюбів психологи пояснюють, зокрема, потребою людей у відчутті безпеки та стабільності. За цей же час шлюб розірвали на 11,5 тис. пар менше, ніж за аналогічний період попереднього року.

Зараз ви читаєте новину «Люблять тільки гроші: як не потрапити у пастку утриманки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути