пʼятниця, 12 лютого 2021 15:01

Лопати для прибирання снігу й каструлі: як не прогадати з подарунком на День закоханих

Лопати для прибирання снігу й каструлі: як не прогадати з подарунком на День закоханих
Директорка Школи леді запевнила, що кухня для більшості жінок - повсякденна рутина. Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"

Зовсім скоро відзначатимуть День святого Валентина. Як не прогадати з подарунком, запитала Gazeta.ua в Тетяни Мокріді - директорки Школи леді реаліті "Від пацанки до панянки", яке показує "Новий канал". Вона є експерткою з ділового та побутового етикету.

"Героїня С'юзен Сарандон кричала молодому коханцю в фільмі "Білий палац": "Як ти міг подарувати мені пилосмок? Це натяк на те, що в мене в будинку брудно? Даруй мені квіти, солодощі. Але ніколи не даруй мені пилосмоків". Якщо не хочете потрапити в схожу халепу, то не даруйте коханим господарські гаджети: лопати для прибирання снігу, каструлі, пательні. Чоловікам раджу не купувати ваги, якщо не хочете, щоб подарунок зруйнував ваші стосунки", - розповіла Мокріді.

Директорка Школи леді запевнила, що кухня для більшості жінок - повсякденна рутина.

"Тому більшість ніякої романтики в новій каструлі не побачить. Особливо обережними треба бути тим, хто тільки познайомився і ще не вивчив усі вподобання своєї половинки. У кожного власне розуміння проявів кохання: для одних - це обійми та свіжозварена кава вранці, а для інших - діаманти й дороге авто", - сказала жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подорож у День закоханих - куди поїхати з другою половинкою

"Але може статися так, що ваш коханий або кохана марить кулінарією, бачить у снах якусь особливу пательню і натякне вам про своє бажання. Тоді подаруйте вже нарешті цю пательню від щирого серця. Усі ми різні. Просто будьте уважними одне до одного", - додала Мокріді.

Директорка Школи леді Тетяна Мокріді розповіла, які подарунки не варто вручати. Вона підготувала список "невдалих" подарунків.

Зараз ви читаєте новину «Лопати для прибирання снігу й каструлі: як не прогадати з подарунком на День закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути