понеділок, 24 вересня 2018 01:37

Епатажні весільні сукні знаменитостей
9

Світські левиці, зірки кіно і музики привчили, що весілля в знаменитих сім'ях завжди святкуються з особливим розмахом. А сукні наречених - це і зовсім окрема тема. Зірка завжди хоче не тільки виглядати блискуче, але і заявити про себе на весь світ зі сторінок наймодніших журналів або популярних газет. Часто зірки відмовляються від звичної білої сукні на користь оригінальності.

Олівія Палермо. Верхня частина костюма - проста кофтинка із довгими рукавами. А під пишною спідницею з великим розрізом – білі шорти, пише telegraf.com.ua.

Автор: telegraf.com.ua
  Олівія Палермо з чоловіком
Олівія Палермо з чоловіком

Анджеліна Джолі на весілля із Бредом Пітом вдягла білу сукню, списану малюнками її дітей. Сукню створив модельєр з ательє Versace - Луїджі Массі. Малюнки були на задній частині плаття та фаті.

Автор: telegraf.com.ua
  Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Мерилін Монро на своє весілля із бейсболістом Джо Ді Маджо вбралася дуже нетрадиційно. Актриса одягалася в плаття-футляр шоколадного кольору і жакет з хутряним воланом.

Автор: telegraf.com.ua
  Мерилін Монро та Джо Ді Маджо
Мерилін Монро та Джо Ді Маджо

Гвен Стефані у 2002 році вийшла заміж за Гевіна Россдейла. Її шовкове плаття рожевого кольору було створено модельєром Джоном Гальяно з дому Christian Dior. Одягала його двічі - на весілля і того ж року - на церемонію зміцнення подружніх стосунків.
Автор: telegraf.com.ua
  Гвен Стефані йде до вінця
Гвен Стефані йде до вінця

На одруженні з Джоном Ленноном в 1969 році Йоко Оно виглядала так, як ніби вона зібралася на тенісний турнір. ЇЇ екстравагантний костюм - коротка сукня, кросівки, високі гольфи, капелюх і величезні окуляри від сонця.

Автор: telegraf.com.ua
  Йоко Оно і Джон Леннон
Йоко Оно і Джон Леннон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священик пропонує ввести податок на глибокі декольте наречених

У рожевій сукні була Джессіка Біл. Над створенням оригінального вбрання потрудився італійський модельєр Джамбаттіста Валлі.

Автор: telegraf.com.ua
  Джессіка Біл
Джессіка Біл

Британська актриса Емма Томпсон у 1989 році виходила заміж за Кеннета Брана. Заради забави додала в свою сукню трохи кольору.

Автор: telegraf.com.ua
  Емма Томпсон  і Кеннет Бран
Емма Томпсон і Кеннет Бран

Соланж Ноулз, сестра легендарної співачки Бейонсе Ноулз, вибрала комбінезон, щоб на урочистій вечірці на честь свого одруження разом з чоловіком покататися на велосипедах. Взагалі в той день у неї було 6 різних нарядів, і всі вони були ультрасучасними.

Автор: telegraf.com.ua
  Соланж Ноулз з чоловіком
Соланж Ноулз з чоловіком

Сара Джессіка Паркер і Меттью Бродерік разом вже 21 рік. Коли в 1997 році пара вирішила узаконити свої стосунки, актриса не стала шукати собі самий пишний білий наряд з фатою. А пішла в улюблений магазин і купила чорне плаття, яке сподобалося.

Автор: telegraf.com.ua
  Сара Джесіка Паркер та Меттью Бродерік
Сара Джесіка Паркер та Меттью Бродерік

Мода змінюється щороку, а разом з нею й весільні тенденції. Незмінними атрибутами весілля вже багато років лишаються біла фата, сукня та дружки. Ретро-сукні, які колись були на піку популярності, можуть повернутися в моду.

Зараз ви читаєте новину «Епатажні весільні сукні знаменитостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути