Ексклюзиви
середа, 23 березня 2016 09:45

Екс-солістка "ВІА Гри" Ольга Романовська поділилася рецептом щасливого шлюбу
10

Колишня учасниця групи "ВІА Гра" Ольга Романовська порадила дівчатам не робити тюнінг зовнішності, а бути вірними чоловікам. Співачка розкрила секрет свого щасливого шлюбу. Не багато артисток можуть похвалитися міцними і зразковими стосунками. Романовська впевнена — справа в умінні любити, пише Viva .

"Рецепт щасливого шлюбу досить простий. Будьте другом для своєї половинки. Не ламайте під себе, не нав'язуйте власну думку і не будьте байдужі до її чи його інтересам. Можна навчити, спрямувати, порадити. Так би мовити, зробити тюнінг, і я зараз не про зовнішність, удосконалити. Але іншу модель ви не отримаєте ніколи. Тільки зіпсуєте цю. Людина цікава такою, з тими цінностями і поглядами, які закладені в ній від народження, вихованням батьків і впливом людей, які для неї є авторитетами. Дайте розвиватися тому, хто для вас дорогий, дозволяючи йому самому наступати хоча б на невеликі граблі. І будьте завжди поруч. Підставте своє плече, закрийте своєю спиною — ось справжня вірність. Все інше — неважливо. Хоч і багато слів, все дуже просто. Будьте щасливі", — написала у своєму Іnstagram Ольга Романовська, перебуваючи із чоловіком у Женеві.

А ось в щасті самої Ольги ніхто не сумнівається. Подружжя Романівських називають однією з найкрасивіших пар. В цьому році пара відзначає 9-річчя свого союзу. Ольга та її чоловік Андрій виховують двох синів і зуміли зберегти найбільш зворушливі і романтичні почуття одне до одного.

Нагадаємо, познайомилися Ольга і Андрій завдяки Вірі Брежнєвій і її колишньому чоловікові.

Зараз ви читаєте новину «Екс-солістка "ВІА Гри" Ольга Романовська поділилася рецептом щасливого шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути