неділя, 14 травня 2017 01:37

Джигурда та Анісіна знову разом та чекають на третю дитину

Джигурда та Анісіна знову разом та чекають на третю дитину
Артист Микита Джигурда та фігуристка Марина Анісіна знову разом після скандального розлучення. Фото - Іnstagram Мартни Анісіної

Скандально відома пара артиста Микити Джигурди та фігуристки Марини Анісіної нещодавно гучно розлучилися. Проте вони знову разом. Про це Анісіна повідомила у Іnstagram, виклавши фото та відео зі спільного відпочинку. На кадрах добре помітний округлений живіт спортсменки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микита Джигурда виставив пологи дружини в інтернеті

"Не засуджуйте мене. Я пробачила Джигурду! ... Він — батько моїх дітей, які його просто обожнюють. Якби ви дізналися те, що дізналася я - вчинили б так само! Навколо нас багато наклепів і брехні! Але ми перемогли! Може це банально,але без любові світ потоне в злобі та війні! Я знаю,що кохана і люблю... Любові всім! Умійте прощати і ви переможете теж!", - пише Анісіна під спільними світлинами із Джигурдою.

Пара вже виховує 8-річного сина Міка-Анжеля і 7-річну дочку Єву-Владу.

Олімпійська чемпіонка Марина Анісіна оформила розлучення з Микитою Джигурдою. За словами жінки, артист психічно хворий і небезпечний, до того ж має залежність від наркотиків. Анісіна відкрито стверджує, що неодноразово зазнавала фізичного насильства з боку чоловіка. Тому він небезпечний для суспільства.

Зараз ви читаєте новину «Джигурда та Анісіна знову разом та чекають на третю дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути