пʼятниця, 30 вересня 2011 10:14

Антистриптизом можна спокусити чоловіка на ранковий секс

Антистриптизом можна спокусити чоловіка на ранковий секс

Київська стриптизерка Олена, яка виступає в одному зі столичних клубів під псевдонімом Ласкавая, каже, що стриптиз виліковує навіть імпотенцію, і ділиться секретами спокушання у домашніх умовах.

"Зараз популярно лікувати імпотенцію стриптизом, - каже Олена. – Завдання стриптизерки –  навіть імпотента змусити хотіти сексу. Тому раджу жінкам озброїтися відвертою білизною і брати цю справу у власні руки. Частіше крутіться перед чоловіками без одягу, у самих трусиках чи панчохах".

За словами стриптизерки, є чотири види стриптизу: класичний, жорсткий, вуличний і ню.

"Початківці виконують класичний і вуличний. Щоб станцювати справжній "ню", треба хоч півроку тренуватися.  Жорсткий може станцювати будь-яка жінка. Для цього треба або дуже напитися, або посваритися з чоловіком", - розповідає Лєна.

Радить танцювати перед чоловіком на столі або ліжку.

"Треба танцювати так, щоб Тебе хотіли. Обирайте бюстгальтери, які легко розстібаються. Бажано, щоб защібка була спереду. Обирайте відверту і яскраву білизну. Еротично і ефектно виглядає червоне і золотисте. Рожеве і бірюзове видається вульгарним, чорне та біле — буденним".

У домашніх умовах радить займатися антистриптизом.

"Антистриптиз — це еротичний танець, під час якого танцівниця одягається, а не роздягається. У такий спосіб легко спокусити чоловіка на ранковий секс", - каже стриптизерка.

 

Зараз ви читаєте новину «Антистриптизом можна спокусити чоловіка на ранковий секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути