Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2020 01:35

Які чоловічі звички марно міняти

  Чоловіки більше всього на світі бояться втратити свободу.
Чоловіки більше всього на світі бояться втратити свободу.

Ми звикли думати, що чоловіки і жінки – вогонь і вода, земля і небо, Марс і Венера. Насправді ж, ми не так вже й відрізняємося один від одного – просто деколи нам складно один одного зрозуміти.

Жінки, незалежно від віку, найчастіше не розуміють, чому чоловіки поводяться так чи інакше в п'яти випадках. Дізнавшись про ці прості істини про чоловіків, жити стане набагато легше, пише marieclaire.ru.

Вони не люблять листуватися

Найбільша жіноча розвага – писати повідомлення своїм коханим і ображатися на те, що вони не відповідають на кожне їх смс.

"Чому він так довго відповідає?", "навіщо він пише такі короткі повідомлення?", – формулювання цих питань можуть змінюватись, але суть залишається однією і тією ж. Дослідження доводять, що чоловіче мовчання в мережі – це не ознака байдужості. Просто вони не бачать сенсу спілкуватися через месенджери, якщо в теорії про всі ці дрібниці можна поговорити вдома чи при зустрічі.

Так, на початку стосунків він буде писати вам багато, часто, розгорнутими реченнями, віршами. І це не лицемірство: по-перше, йому хочеться вас завоювати; по-друге, він не квапить події; а по-третє, йому й самому цікаво дізнатися якомога більше про вас і спілкуватися частіше. З часом стосунки стають більш стабільними, ви вже і так багато знаєте один про одного, і необхідність в нон-стоп спілкуванні просто відпадає. Звичка залишається тільки у вас.

Чому для жінок, це так важливо, науково доведено. Справа в тому, що, як правило, вони реалізують себе через успішне спілкування з оточуючими, тому підтримувати контакти для них – найважливіше. Чоловіки ж, навпаки, реалізовуються в роботі і мірилом свого успіху вважають не кількість корисних зв'язків, а власні досягнення. До того ж, багатозадачність їм не так доступна, як жінкам. Це жінка може написати повідомлення і відразу ж повернутися до справ. Чоловікам доведеться починати все спочатку.

 

На жаль, більшість відносин руйнуються ще до того, як жінка змириться з цим. Вона буде писати йому на роботу, відволікати від справ, а натомість отримувати "байдуже" мовчання. І буде вважати, що любов пройшла.

Але це омана. Тому якщо ви стикаєтеся з цією проблемою, спробуйте концентруватися не на кількості спілкування, а на його якості. Здорові і правильні відносини мають будуватися переважно на особистому спілкуванні. Месенджери краще залишити для списку покупок або інших невідкладних повідомлень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відносин не буде: що чоловікам не подобається в жінках

Чоловіки говорять про любов вчинками, а не словами

Принаймні, якщо це дійсно закохані чоловіки. Чи бували у вас ситуації, коли він говорив вам, яка ви прекрасна/чудова/гарна/сексуальна/неймовірна, і пропадав на місяць? Якщо так, то, швидше за все, ви вже з ним не зустрічаєтеся. Так, чоловіки чудово обізнані про те, що жінки люблять вухами, і вони знають, як використовувати потрібні слова. Але проблема в тому, що якщо крім слів немає нічого більше – значить, він не вважає, що ви варті його часу і сил.

Зовсім інша ситуація складається, коли чоловік взагалі не говорить приємних слів. При цьому він готовий зірватися з роботи, щоб відвезти вас до подруг, готовий провести вихідні з вашою мамою, купує продукти. І в цьому випадку вже жінки починають дивуватися, чому він все ніяк не говорить три чарівних слова, і стають настільки одержимі цим, що навіть перестають помічати, що його вчинки – красномовніше за слова.

"Любов" для переважної більшості чоловіків – слово велике і страшне, але це зовсім не означає, що вони не вміють любити. Тому треба дивитися на його вчинки, а не чекати, коли ж він скаже те, що, на вашу думку, він повинен вам сказати.

Він хоче зробити вас щасливою (просто не знає як)

Ваш чоловік хоче зробити вас найщасливішою на світі. Хоча іноді здається, що вони навмисно хочуть зробити ваше життя важче і просто звести з розуму, але насправді це вони дійсно піклуються про ваше благополуччя. Просто вони не завжди розуміють, як треба.

Чоловіки не розуміють туманних натяків і не люблять розгадувати ребуси. Тому найпростіший і найприємніший вихід: скажіть йому прямим текстом, якщо вам щось потрібно. Ключове слово тут – скажіть. Не вимагайте, не наполягайте, а, головне, не погрожуйте.

 

Важливо: завжди показуйте, що ви цінуєте його зусилля. Немає нічого приємнішого для чоловіка, ніж бачити, що його жінка по-справжньому з ним щаслива. Як правило, якщо він цього не бачить, він починає думати про те, що він вам не потрібен, і йде.

Він заметушиться, якщо йому здаватиметься, що він вас втрачає

Важливо: користуйтеся цим знанням в міру. Не варто випробовувати його щоразу – в іншому випадку він може справедливо подумати, що ви просто примхлива істеричка. Але в цілому істина універсальна: як тільки він зрозуміє, що він вас втрачає, він почне долати заради вас гори. І вже тоді ніякі проблеми на роботі, важливі зустрічі або втома його не зупинять.

Цей феномен можна умовно назвати чоловічим законом збереження енергії. Іншими словами, поки чоловік почуває себе у ваших відносинах в безпеці, він метушитиметься менше. Але як тільки він зрозуміє, що існує ризик того, що вас отримає інший, він буде боротися за вас. І це серйозний показник його почуттів.

Найбільше він цінує свободу

Чоловіки більше всього на світі бояться втратити свободу. І цим можна багато чого пояснити: і їхнє мовчання в месенджерах, і риболовля і походи з друзями, і навіть їх страх перед серйозними стосунками.

Чи означає це, що всі вони в душі завжди хочуть втекти від жінки? Ні. Але все ж буде незайвим давати їм час на себе. Але і жінці варто розвиватися поза відносин. Жінки, на відміну від чоловіків, занурюються в почуття настільки, що можуть закинути улюблені заняття, перестати бачитися з друзями. Варто підживлюватися новими враженнями ззовні, щоб формувати у відносинах нові грані. Він буде отримувати необхідну йому свободу, а ви будете займатися улюбленими справами і не забивати собі голову зайвими думками.

Більшість чоловіків йшли від своїх коханих, як тільки переставали відчувати себе потрібними. Їм просто більше не подобалися такі відносини.

Зараз ви читаєте новину «Які чоловічі звички марно міняти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути