понеділок, 29 квітня 2019 05:28

Як запросити хлопця на побачення, щоб не відлякати

Як запросити хлопця на побачення, щоб не відлякати
У сучасному світі немає нічого поганого в тому, щоб запросити вподобаного хлопця на побачення

Для того, щоб запросити на побачення хлопця можна відправити йому листа, замовити піцу, зробити презентацію або купити надувні шарики.

З моди вже вийшли паперові листи, тому оригінально буде надіслати листівку-запрошення. Чоловіки дуже боязкі і сором'язливі, але якщо цей жест залишиться не оціненим, то він точно не потрібен.

Шлях до серця лежить через шлунок. Героїня Енн Хетеуей у фільмі "Щоденники принцеси", коли збиралася запросити кавалера на бал замовила піцу та додала записку – запрошення на вечерю, ідея замовити піцу і запросити його через неї звучить дуже круто.

Якщо твій обранець теж дуже сучасний і діджіталізірованний варто зробити презентацію або Лендінгем-сайт. Запрошення повинно бути коротким і яскравим, обов'язково з почуттям гумору, розповідає edinstvennaya.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підтримати вогонь у стосунках

Якщо ж хлопець - ніжна натура, відправ йому романтичні кульки на роботу або додому. Можна з кумедними написами. Але так щоб було зрозуміло, що його запрошують на побачення, а не шлють погрози.

Існує хибний стереотип, дівчина, яка першою запрошує чоловіка на побачення, виглядає так, ніби вона втратила останню надію і готова на все, лише б отримати хлопця. Не варто на це звертати увагу.

Зараз ви читаєте новину «Як запросити хлопця на побачення, щоб не відлякати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути