субота, 27 квітня 2019 01:35

Як розпізнати типового зрадника – 8 фактів

  Більшість зрадників не хочуть розлучатися з постійним партнером
Більшість зрадників не хочуть розлучатися з постійним партнером

Зрада не таке вже рідкісне явище. Одні закривають очі на любовні пригоди партнерів, інші категорично цього не сприймають. Це особистий вибір кожного, але розібратися в мотивах такої поведінки може бути корисно.

За великим рахунком неважливо, що називати невірністю - секс на стороні або поцілунки крадькома. У кожній парі до цього своє ставлення, але зрада залишається зрадою, пише psychologies.ru.

Існує вісім ознак, які допоможуть навчитися визначати тих, для кого зрада - звичайна справа, і зрозуміти, чому вони так поступають.

1. Серед зрадників чимало шанувальників року

41% тих, хто дозволяє собі відносини на стороні, віддають перевагу року. Решта музичних пристрастей розподіляються так: поп-музика (16%), кантрі (11%), класика (7%), реп і хіп-хоп (2%).

2. Жіноча зрада набагато серйозніша

 

Думка, що у чоловіків невірність в крові, не витримує перевірки реальністю: жінки схильні до неї не менше. Жіноча невірність частіше обумовлена емоційною потребою, чоловіча - фізіологічною. У другому випадку шансів врятувати союз більше.

3. Більшість зрадників не хочуть розлучатися з постійним партнером

Якщо хтось є невірним, це ще не означає, що його відносини з основним партнером тріщать по швах: багато хто задоволений шлюбом і не думають про розрив. Так, згідно з опитуваннями, 56% чоловіків і 34% жінок, у яких траплялися романи на стороні, стверджують, що щасливі з постійним партнером.

4. Зрада пробуджує сексуальний апетит

Деякі сексологи стверджують, що статевий інстинкт може прокинутися завдяки зраді, і тоді потяг до чоловіка зросте. Це може бути ознакою того, що на горизонті з'явився хтось третій.

5. Жінки найчастіше зраджують у період овуляції

 

Чоловіки проявляють підвищений інтерес до жінок, які перебувають на піку менструального циклу, тобто в день овуляції і за кілька днів до неї. Це обумовлено природою: коли організм готовий до зачаття, жінка відчуває потребу в сексі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким поцілунком можна завести чоловіка

6. Чоловіки зраджують, щоб зміцнити шлюб

Сімейні психологи стверджують, що люблячі чоловіки думають, що інтрижка на стороні допоможе їм врятувати шлюб. Таким чином вони намагаються втекти від проблем: їм здається, що відносини з іншою жінкою дозволять заповнити порожнечу, і в сім'ї запанує мир.

7. Найчастіше пасію знаходять серед близьких знайомих

Дехто втішається думкою, якщо партнер і вирішить "вскочити в гречку", то швидше за все обмежиться легкою інтрижкою. Але, як правило, об'єкт таємної пристрасті стає постійним і знаходиться десь поруч, наприклад, на роботі. У 85% це колеги, друзі і сусіди.

 

8. Зрадники хочуть, щоб їх "зловили"

Тут немає нічого дивного: необхідність дотримуватися заходів безпеки і почуття провини ускладнюють життя. Американський психіатр Скотт Хальтцман в книзі "Секрети щасливих чоловіків" пише: "... Вони немов спеціально роблять так, щоб партнер про все здогадався. Помада на комірі, відкритий на домашньому комп'ютері лист - сліди всюди. Найчастіше це крик про допомогу. Деякі поводяться необережно, бо хочуть зупинитися, але не знають як".

Чоловіки зраджують частіше за жінок, бо ними рухає насамперед бажання отримати фізичне задоволення. Любов в цій гонці - не головний трофей. Вся справа в інстинктах, гормонах, нових враженнях і відчуттях. Чоловік миттєво оцінює жінку як сексуальний об'єкт, його бажання виникає без попередніх переговорів. Жінкам потрібен час: вони запрограмовані на тривалі, стійкі відносини і несвідомо оцінюють, чи буде чоловік надійним і хорошим батьком.

У чоловічій свідомості сім'я і альтернативні зв'язки можуть існувати незалежно один від одного, не перетинаючись. Тому, зраджуючи, вони рідше відчувають почуття провини. У жінок часто адюльтер створює внутрішню напругу, емоційний конфлікт, приблизно 60% з них жалкують про те, що сталося: вони турбуються, зізнатися чоловікові в зраді, чи продовжувати зв'язок на стороні, чи любить її новий партнер.

"Жінки здатні давати життя. Якби вони могли зраджувати своїм партнерам без сорому і жалю, вони стали б просто всемогутніми. А це серйозний привід для занепокоєння", - кажуть сексологи. Природа і суспільне ставлення до чоловічої і жіночої зради оберігають існуючу розстановку сил, зберігають інститут шлюбу.

Зараз ви читаєте новину «Як розпізнати типового зрадника – 8 фактів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути