середа, 19 серпня 2020 23:46

Як хлопцям перестати ревнувати дівчат

Як хлопцям перестати ревнувати дівчат
Ревнощі руйнують стосунки, тому треба навчитися їх стримувати. Фото: pixabay

Психологи кажуть, що ми ревнуємо коханих через невпевненість в собі, або через їх характер.

Найголовніше – навчитися зберігати спокій і не ревнувати, тому що ревнощі руйнують стосунки, пише 24 канал.

Часто хлопцям здається, що дівчині телефонують та пишуть безліч хлопців. Таким чином, ми створюємо ілюзію у голові. Якщо використовувати значний психологічний тиск на кохану, контролювати кожен її крок та щогодини телефонувати – наслідки будуть плачевними. Головна причина зради – це відсутність любові. Тож, якщо ви зустрічаєтеся з дівчиною, яка вас не любить і здатна на зраду, то вам точно треба подумати над власною самооцінкою і якнайшвидше розпрощатися з такими токсичними стосунками. Психологи радять зосередитися на собі. Таким чином ви акцентуватимете увагу на тому, що вам подобається, замість того, щоб увесь свій час витрачати на роздуми, які не мають підтверджень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За яких умов можливо створити щасливі стосунки

Один зі способів приборкати ревнощі - зайнятися улюбленою справою, або роботою, щоб відволікатися від поганих думок.

Також не слід прив'язуватися сильно до дівчини. Потрібно перестати бути до неї занадто прив'язаним. Забути про негативні думки і почати думати про дівчину з любов'ю і довірою.

Можна спробувати показати дівчині, що ви їй підходите краще. Вона захоче від вас піти не тоді, коли ви будете зайняті своїми справами, а тоді, коли ви будете набридати їй повідомленнями і дзвінками. Будьте собою, розвивайтеся, досягайте успіху, і тоді дівчині не буде сенсу шукати когось на стороні, адже ви будете її повністю задовольняти.

Вчинки чоловіка свідчать про його серйозне ставлення до дівчини. Декілька запитань до обранця зможуть реально оцінити ваше спільне майбутнє. За поведінкою хлопця можна зрозуміти, що він насправді думає і хоче. Психологи стверджують, що є моменти, за допомогою яких можна зрозуміти, що ваш коханий готовий до серйозних стосунків чи навіть хоче стати вашим супутником у житті.

Зараз ви читаєте новину «Як хлопцям перестати ревнувати дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути