понеділок, 04 березня 2019 01:35

9 типів пар, які не будуть разом
5

Можливо, вам пророкували, що за всіма параметрами ви не протримаєтесь разом і року, а у вас вже діти закінчують школу. Психологи при першій зустрічі можуть визначити, що допоможе парі не зійти з дистанції, а що, навпаки, підвищує ризик розлучення, пише psychologies.ru.

1. Пара, в якій порушений емоційний баланс

 

Якщо в емоційному плані один з партнерів бере всю роботу на себе, через деякий час баланс пари порушується. А це в свою чергу змінює динаміку розвитку стосунків. Відносини вимагають зусиль і турботи: поливати, обрізати засохлі гілки, рвати бур'яни або підгодовувати.

Трапляється, що один з партнерів весь час першим просить вибачення, залагоджує конфлікти з зовнішнім світом або "розганяє хмари" і витирає сльози, а другий все більше і більше вередує: так приємно відчувати, що тебе балують. Але у ваших же інтересах не закріплювати за вашим партнером остаточну роль борця-важкоатлета або штангіста. Коли-небудь він прийде до думки, що відносини з вами більше схожі на важку роботу.

2. Ті, хто сподівається перевиховати один одного

Ви не можете вийти заміж за того, ким стане ваш обранець, - ви виходите за того, хто він є зараз. Якщо в партнері вас щось дратує, звикнітье до думки, що ця його риса нікуди не дінеться. Чи зможете ви ужитися з усіма його недоліками? До речі, не всі з них такі вже й нестерпні.

Ощадливий? Коли-небудь ця якість допоможе пережити важкі часи. У нього безліч родичів і ваші двері не зачиняються ні в будні, ні у вихідні? Значить, ваші діти будуть рости в галасливій компанії і не буде проблем, з ким залишити дитину, поки вона маленька.

3. Ті, хто вибирає партнера зі списком вимог в руці

 

Немає нічого поганого в тому, щоб вийти заміж за високого спортивного фінансиста, який у вільний час пише вірші. Є пари, які виглядають ідеальними за всіма параметрами. Але через деякий час виявляється, що вони по-різному дивляться на якісь прозові життєві речі, про які мова і не заходила, - на кшталт того, чи повинен шлюб бути моногамним і хто винесе сміття.

Прагматичні американці вживають в контексті шлюбу термін deal breaker - "умова, що перешкоджає укладенню угоди", або "вирішальний несприятливий фактор". Є умови, при яких психологи не рекомендують укладати шлюб, і вони пов'язані з конфліктом інтересів. Не можна їх ігнорувати, якщо цей конфлікт стосується базових цінностей, вірувань і способу життя. Наприклад, якщо один з вас рішуче заявляє, що не любить дітей, навряд чи він змінить своє ставлення до них.

4. Любителі давати відсіч

 

Вона зрадила, він зрівняв рахунок, поїхавши на відпочинок з колегою. Він не захотів піти в неділю на обід до її батьків, і тепер вони з принципу більше не відвідують його сім'ю.

Це дуже погана звичка. Гра триватиме до тих пір, поки один з вас не виросте і не перестане грати в неї, щоб залишити всі суперечки позаду, разом з померлими відносинами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які дотики дозволяють маніпулювати чоловіком

5. Секс і нічого крім сексу: на вечерю, сніданок і обід

Гарячий, запаморочливий секс - мрія багатьох. Але в тривалих відносинах доведеться іноді розмовляти. І тоді починаються сюрпризи. Часто ідеальна сумісність в сексі не завжди гарантує повну сумісність в тривалих відносинах.

6. Пара нарцисів

Ті, хто підходять під опис нарцисичної особистості, дуже непрості в стосунках. Вони настільки захоплені самими собою, що "забувають" проявити увагу і співчуття до свого чоловіка, але ж це одна з найважливіших складових довгого і успішного шлюбу. Хоча й самі нарциси дуже її потребують.

7. Пара, яка ніколи не говорила про гроші

 

Розмова про гроші безумовно не найсексуальніша, але почати її до весілля і час від часу повертатися до неї, коли ви вже одружені, просто необхідно. Хто буде працювати і чи повний день, скільки часу ви будете сидіти з дітьми, звідки ви будете брати фінанси в цей час.

Ваш обранець каже, що жінка повинна піклуватися про дітей і чекати чоловіка з роботи? Не ігноруйте фразу: "Чи вистачить нам на це грошей, чи зможеш ти взяти додаткову роботу?" - задайте йому це питання. Суперечки про гроші і про витрати фахівці в області сімейних відносин вважають провісниками майбутнього розлучення.

8. Травень з груднем

 

Різниця в 30 років істотна, коли це 25 і 55 років, а й у віці 45 і 75 вона лише посилиться. Звичайно ж, хочеться прожити свою молодість ще раз, дивлячись на юну дружину,, і хочеться мати поруч серйозного чоловіка, який вже відбувся. Винятки бувають, і нехай саме ви будете саме таким винятком.

9. "Підіть - ах ні, поверніться! Ідіть геть... "

Є артистичні пари, які не можуть дня прожити без драм, але це швидше виняток, ніж правило. Зазвичай це люди демонстративного типу, яким необхідна увага публіки, необхідний постійний глядач, хоча б один, який сидить в темному залі. Вони і йдуть так, ніби закінчився останній акт п'єси і слідом за цим лунатимуть оплески. Але частіше за цим буде лише полегшене зітхання партнера і всієї родини.

На відміну від жінок, чоловіки рідко бачать свою місію в стосунках і сім'ї. Відносини для них радість і задоволення, які не повинні відволікати від головного. Чоловік може вважати вас найдорожчим, що у нього є, але коли він поглинений рішенням ділових завдань, тобто реалізацією чоловічої ролі, ви можете цього не відчувати. Що робити? Можна зненавидіти за це чоловіків і викреслити з життя. А можна прийняти це як даність і використовувати на благо відносин. "Якщо ви починаєте йому дорікати або карати демонстративною неуважністю, він отримує сигнал: ви не на його боці і відносини з вами вимагають занадто багато емоційних затрат", - пояснюють психологи. - А він намагається економити сили і концентрується на вирішенні ділових завдань. Дайте йому відчути, що з вами він може залишатися самим собою і ви завжди готові його вислухати".

Зараз ви читаєте новину «9 типів пар, які не будуть разом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути