Ексклюзиви
середа, 08 червня 2016 01:02

7 ідей для нестандартного весілля
17

Ви з коханим вже готові оформити свої стосунки, але від думок про стандартне весілля з тамадою і конкурсами у вас обох починається паніка? Ви все життя мріяли про те, що ваше весілля буде особливим, не схожим ні на чиє іншу? Womanway зібрав 7 кращих ідей для креативного весілля.

Весілля на райському острові
Повернутися з осені в літо, надіти сарі, про яке ви мріяли з дитинства, розглядаючи красунь в індійських фільмах, сказати найголовніші слова під шум океану. Весілля в самих райських куточках планети стають все популярнішими. І це зовсім не дивно, тому що крім красивої весільної церемонії і воістину королівської уваги до себе, ви отримаєте масу красивих фотографій, спогадів і позитиву.

Весілля в Таїланді, Шрі-Ланці або в Індії обійдеться вам значно дешевше, ніж в ресторані. Трохи дорожче будуть Мальдіви.

Як правило, весілля включає в себе підготовку до торжества з допомогою місцевих жителів, традиційну церемонію, фотосесію, прогулянку на слонах або човнику, святкову вечерю та феєрверк. У різних готелях набір послуг може змінюватись, але в будь-якому випадку, церемоніймейстер знайде чим зайняти вас на цілий день. Зверніть увагу, що шлюби, укладені в цих державах, юридичної сили в Україні не мають. Тому доведеться ще сходити в рацс і в Україні.

Організувати таке весілля можна самостійно та і з допомогою турагентства.

Весілля за мотивами улюбленої книги
Завжди хотілося сукню, як у Наташі Ростової, і щоб грали вальси і мазурки? Або навпаки, хочеться незвичайних пригод, як у Аліси? Проведіть своє весілля за мотивами улюбленої книги. Весільне торжество може включати як окремі елементи улюбленого твору (наприклад, костюми, оформлення залу), так і бути повністю присвячено одній загальній ідеї.

Ви зможете організувати таке весілля самостійно або ж звернутися в event-агентство. Коштувати це буде не набагато дорожче, ніж звичайна тамада із всіма конкурсами.

Весілля в національному стилі
Для любителів автентичної культури ще одна ідея – весілля в національному стилі з дотриманням усіх звичаїв та традицій. Вишиті костюми, українська народна музика, національна кухня і колоритний український ресторан доповнять ваше свято.

Поцікавитися звичаями можна заздалегідь і разом з обраним тамадою обговорити їх застосування.

Екстремальне весілля
Для любителів екстриму, драйву та адреналіну відмінно підійдуть екстремальні весілля. Завжди хотіли одружитися на крилі аероплана? Або у затяжному стрибку з парашутом? Чи, може, пірнувши з аквалангом на 15-метрову глибину? Все можливо. Бюджет заходу варто розраховувати, виходячи з обраної активності. Найбільш ощадливий варіант - дайвінг, найбільш витратний – аеро-весілля. Варто також передбачити реакцію родичів старшого покоління, якщо на весіллі передбачаються такі гості. Заздалегідь потурбуйтеся, щоб пояснити суть того, що відбувається і запевнити, що це безпечно.

Стилізоване весілля
Чикаго початку 30-х або 60-ті - часи хіпі, рок-н-рол чи гламурний початок 20-го століття. Ретро-весілля набирають все більшої популярності серед молодят. Адже коли ще вдасться покататися на гламурному рожевому ролс-ройсі або розфарбованому автобусі?

Найпопулярнішим серед усіх перерахованих є гангстерське весілля. Під час такого заходу можна розважати своїх гостей рулеткою, наливати "з-під поли" віскі, влаштувати сигарний гурток і запросити шоу-балет або джазовий колектив. Особливу увагу варто звернути на місце – краще обрати заміський комплекс з великим залом і кількома маленькими для облаштування там рулетки, сигарних кімнат та бару.

Також варто прописати в запрошенні дрес-код, щоб максимально наблизити своє торжество до запланованої епопеї. Не забудьте про бутафорії – горжетки, капелюшки з вуалями, рукавички, фальшиві "долари", пістолети і револьвери будуть гідно оцінені вашими гостями, які неодмінно захочуть зробити кілька фото в образі батька мафії.

Організацію такого дійства варто довірити професіоналам – весільній або event-агенції.

Стім-панк весілля
Ще один чудовий спосіб довести до передінфарктного стану родичів старшого покоління з обох сторін – влаштувати стім-панк весілля. Якщо у вас є сили, бажання і сміливість – вперед.Незвичайні вбрання, треш-фотосесія, обручки у формі гайок, незвичайні прикраси і такі ж божевільні друзі – це те, що допоможе вам виділитися і надовго запам'ятатися працівникам рацсу.

Весілля у Вегасі
Хочеться втекти від купи родичів, салату олів'є і збору грошей в повзунки? Як щодо божевільного Лас-Вегаса? Буквально за день тут можна організувати саму незабутню пригоду свого життя. У Вегасі купа каплиць, де ви зможете стати чоловіком і дружиною зі своїм коханим. Якщо все життя мріяли про сукню "як у принцеси", то її можна взяти напрокат тут же. У Лас-Вегасі можна також взяти напрокат весільні костюми принцес і принців з діснеївських мультфільмів та інші.

А в першу шлюбну ніч можна азартно досліджувати місцеві казино в пошуках удачі. Головне – отримувати задоволення від процесу і не чекати великих виграшів. Єдине "але" - незаміжнім дівчатам складніше отримати американську візу. Тому в рацс можна заздалегідь сходити і в Україні.

Читайте також: 9 переваг пізнього шлюбу

Зараз ви читаєте новину «7 ідей для нестандартного весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути