вівторок, 27 червня 2017 08:13

5 причин пожити в цивільному шлюбі

5 причин пожити в цивільному шлюбі
5 причин, чому до весілля варто пожити в цивільному шлюбі. Фото - Burda-media

Краще дізнатися про недоліки партнера до весілля, ніж потім скаржитися на них. Є 5 причин які переконають, що пожити з обранцем до весілля все-таки варто.

1. Твій чоловік
Гуляти вулицями вечірнього міста, вечеряти в ресторанах, та відпочивати на вечірках - це одна справа, а кожен день засинати і прокидатися разом - зовсім інше. Щоб зрозуміти, твоя це людина, необхідно на деякий час розділити з нею житлоплощу, пише "Ліза".

2. Непорозуміння і сварки
У закоханих, які не мають можливості бачитися щодня, як правило, більше приводів для ревнощів і інших переживань. Часто сваритеся через те, що хтось комусь не передзвонив? Спробуйте пожити разом. Можливо, якщо ви будете більше часу проводити вдвох, причин для сварок стане менше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чому я досі незаміжня?" - відповіді психолога

3. Побутові дрібниці
Стосунки повинні розвиватися. Якщо ви вже досить добре один одного вивчили, пора переходити до наступного етапу. Спільне проживання дає можливість дізнатися, який партнер в побуті.

4. Великі починання
Спільні плани на майбутнє люди починають будувати вже тоді, коли їх об'єднують не тільки почуття, але і, наприклад, загальна ванна. Якщо ти подумуєш про серйозні стосунки, пора запропонувати обранцю з'їхатися.

5. Відповідальність
Пам'ятай, чоловік не подорослішає до тих пір, поки не відчує відповідальність за іншу людину. Щоб він перестав думати тільки про себе і навчився дбати про сім'ю, парі необхідно жити разом.

Щоб сімейне життя радувало, необхідно з'ясувати більшість глобальних питань ще до весілля. Це стосується: побуту, виховання дітей, кар'єри жінки, сімейного бюджету, спілкування з друзями та батьками.

Зараз ви читаєте новину «5 причин пожити в цивільному шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути