середа, 09 січня 2019 01:35

12 типів чоловіків, з якими неможливо жити у шлюбі
6

Як би чоловік не намагався приховати свою справжню натуру, рано чи пізно вона все одно спливає. Тому, до вибору чоловіка варто підійти дуже відповідально, і перш ніж відправитися з ним до ЗАГСу, важливо пізнати його максимально добре.

Існує 12 типів чоловіків, з якими краще взагалі не зв'язуватися, пише infonic.ru.

1. Не відпускає колишню

 

Дуже часто зустрічаються такі індивідууми, які не припиняють порівнювати свою нинішню жінку зі своєю колишньою пасією. Вони впевнені, що таким чином їм вдасться отримати від нинішньої партнерки набагато більше.

Не варто вирушати з таким під вінець, бо стосунки стабільними не будуть, а страждатиме, в першу чергу, жінка.

2. Перфекціоніст

У такого чоловіка вагон і маленький візок вимог абсолютно до всього: починаючи від одягу і взуття і закінчуючи їжею, будинком і побутовими витратами.
 

Для жінки дуже мало місце в його житті, адже він ніколи не буває до кінця впевненим, що ви - це та, яка його гідна. Шлюб з таким партнером практично у 100% випадків закінчується повним розчаруванням.

3. Незайманий

Якщо вам зустрівся чоловік, для якого ви - перша любов, пам'ятайте, що він зовсім недосвідчений, що загрожує вам стражданнями в майбутньому. Він навіть уявити собі не може, що вам потрібно, і що йому треба робити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість видів кохання: чого чекати від чоловіка?

4. Агресивний

Такий чоловік не соромиться у висловлюваннях і любить розпускати руки. Його словесна агресія - це не тільки образливі епітети, але також і сарказм або іронія. Він каже щось ныби й жартома, але насправді це досить боляче ранить, і дуже образливо виглядає.

Коли спілкуєтеся з таким чоловіком, пам'ятайте, що впевненій в собі особистості не потрібно принижувати іншого, самостверджуватися за чийсь рахунок, щоб довести свою силу.

5. Активний бунтар

 

Дивно, але досить великій кількості жінок подобаються чоловіки, які живуть поза законом. Ймовірно, вам може здаватися, ніби з таким чоловіком ви завжди будете почувати себе в безпеці. Однак рано чи пізно один з його бунтів буде проти вашого союзу, тому що така його природа, змінити яку ви не зможете.

6. Хвалькуватий любитель чужих заслуг

Такий чоловік завжди буде хизуватися і хвалитися за рахунок жінки, яка знаходиться поруч з ним. Він регулярно всі ваші заслуги приписує собі коханому, він вас принижує і не виявляє ані найменшої поваги.

Протягом всіх ваших стосунків ви для нього будете лише його власною тінню, він не буде вас цінувати ніколи.

7. Любитель контролювати всіх і вся

 

Він контролює кожний ваш рух. Він зламує ваші сторінки в соціальних мережах, ви повинні звітувати перед ним за кожну свою дію щохвилини, він переглядає ваш телефон, читаючи все листування. А вся справа в тому, що він вам не довіряє.

Рано чи пізно вам стане тісно в таких стосунках, вони будуть вас душити, і ви захочете свободи, а не залишатися в клітці.

8. Патологічний брехун

Він завжди підлаштовує свою думку під конкретну ситуацію і ніколи не відповідає на прямі запитання. Виною всьому можуть бути не тільки зради, просто ви весь час відчуваєте себе так, ніби йдете болотистою місцевістю і зовсім не знаєте, де трясовина, а де чергова купина.

Дуже часто відбувається так, що жінки в парі з патологічним брехуном починають потихеньку божеволіти.

9. Мамин син

Безумовно, до певного віку будь-який чоловік - це мамин синочок, проте більшість все ж переростають цей вік. А коли в будь-якій ситуації дорослий чоловік відразу ж біжить поплакатися до мами, це вже має викликати побоювання.

Будучи в шлюбі з таким чоловіком, ви нічого не будете вирішувати спільно, всім буде керувати свекруха.

10. Бабій

 

Цей красивий чоловік швидко налагоджує контакти з вашими приятельками, при цьому не втрачаючи можливість пофліртувати або позалицятися з якоюсь із них. Звісно ж, ваша присутність його зовсім не бентежить.

Його друзі в соціальних мережах - це в більшості своїй красиві і молоді жінки. Як правило, такий чоловік не готовий до близьких стосунків, він їх боїться. Тому, як тільки він відчує, що відстань між вами скорочується, він відразу ж піде.

11. Мачо

 

Мачо дуже стильний, він займається спортом і пишається своїм накачаним тілом. Однак, такий чоловік в переважній більшості випадків зайнятий своєю фігурою, все його увага спрямована на його тіло, але не на жінок. Тому створювати сім'ю з таким - це марна трата часу.

12. Скнара

Такий чоловік завжди є егоїстом, для якого матеріальні блага і гроші завжди будуть на першому місці. І навіть якщо для хорошого життя у нього є абсолютно все, в тому числі і красива дружина, йому все одно постійно буде мало, він не буде задоволений.

Такий скупердяга прагне до розкоші у всьому, а дружина для нього, на жаль, є лише черговою прикрасою, якою потрібно хвалитися всім знайомим і друзям.

Стосунки розвиваються, коли партнери в парі можуть вільно і чесно висловлювати себе. Це означає, що у вас немає заборонених тем, і кожен має можливість бути почутим. Постійне спілкування є дуже важливим аспектом побудови спільного життя. Те, що ви любите один одного, не означає, що вам потрібно постійно проводити час разом. Виділяючи час для своїх інтересів і друзів, ви підтримуєте новизну у стосунках і даєте один одному можливість рости, як особистостям, навіть перебуваючи в парі.

Зараз ви читаєте новину «12 типів чоловіків, з якими неможливо жити у шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути