субота, 24 вересня 2016 00:20

10 кроків до ідеального знайомства

10 кроків до ідеального знайомства

Якщо ваші знайомства з чоловіками виявляються невдалими, lady.online.ua пропонує правила, які обов'язково вам допоможуть.

Шукати лише "свій тип" — це велика помилка
Ваш абстрактний тип являє собою певне поєднання зовнішності, підсвідомих упереджень і страхів, з яких ви складаєте портрет ідеального чоловіка. Проте поки ви намагаєтеся знайти недосяжний ідеал, втрачаєте по‑справжньому гідних чоловіків.

Враховуйте свій колишній досвід
Якщо у вас є що винести з колишніх стосунків, обов'язково враховуйте цей досвід. Вчіться на власних помилках і не повторюйте їх.

Будьте чесні самі з собою
Хочете вийти заміж? Знайти партнера на вечір? Хочете бути одиночкою? У вас повинно бути чітке уявлення про те, чого ви хочете, інакше ви ризикуєте витратити власне життя на безглузді пошуки.

Будьте чесні з усіма
Якщо ви познайомилася з кимось для сексу на одну ніч, не обманюйте його, що ви теж шукаєте серйозних стосунків, як і він. Це несправедливо по відношенню до чоловіка.

Умійте вчасно розлучатися
Якщо ви відчуваєте, що вам не по дорозі, знайдіть мужність сказати: "Нам було добре разом, але я не впевнена, що ми не підходимо один одному, тому удачі!"

Зосередьтеся на тому, що ви можете дати
Саме так, а не на тому, що ви можете отримати з даних стосунків. Якщо ви готові полюбити когось лише за те, що він готовий зробити заради вас, ваші спроби познайомитися приречені на провал. Любов передбачає взаємовигідне співробітництво між двома людьми, інакше з цього нічого доброго не вийде.

Сумісність перш за все
Що необхідно, щоб проводити кожен день разом, роблячи кожний день компліменти, підтримуючи і піклуючись один про одного? Сумісність! Ось що важливо для довгого і щасливого кохання.

Пізнайте себе
Ви не зможете полюбити когось і побудувати стосунки, якщо ви не знаєте себе як слід. Ви повинні вміти пояснити, що вам потрібно, що вас турбує, що ви відчуваєте і так далі.

Не шукайте знаки
Ніяке секретне повідомлення не здатне сказати вам, що це ваш чоловік. Ніякі закони тут не працюють. Всі відповіді знаходяться в самих стосунках, а не в знаках, які вказують на них.

Поділіться всім, що у вас є
Спробуйте вкласти у стосунки стільки пристрасті, скільки ви демонструєте на роботі або в тренажерному залі. Відкрийте своє серце, і нехай воно буде вразливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 спільних хобі, які зміцнять ваше кохання

Нагадаємо про те, що хлопці завжди помічають у дівчатах.

Зараз ви читаєте новину «10 кроків до ідеального знайомства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути