Упаковки "Санекс Septix" вистачить на сезон

Улітку вигрібна яма наповнюється швидко через часті дощі та зміну атмо­сферного тиску.

Такий септик потребує прочищення. Допоможуть канадські біопродукти "Санекс Septix", які кожен господар може використовувати самостійно. Вони відновлюють роботу старих септиків, очищують дренажні канали та переробляють органічні відходи.

"Санекс Septix" — ефективний спосіб тримати септик у робочому стані і без неприємних запахів. Пакування від 50 до 500 г. Залежно від вмісту відходів упаковки вистачить на сезон.

Труби та поля фільтрації можуть засмітитися органічними твердими речовинами з домашнього господарства. Профілактика роботи каналізаційної системи — запорука економії коштів на послуги асенізатора. Засоби "Bio Septix" для очищення септиків, каналізації допоможуть у прочищенні труб і переробці відходів у септику цілий рік.

Біопрепарат "Bio Septix" 500 мл усуне органічні забруднення. Діє швидко й бореться з іржею, окалиною, кальцієм і сечовим каменем. Такі засмічення часто виникають і в унітазах, раковинах і ваннах, трубах, водонагрівачах, на сантехніці. Препарат дієвий і для електропобутової техніки.

Біозасоби замовляють на сайті

t-klio.dp.ua. Зробити це можна за телефоном 0(96) 413 68 45. Відправлення на суму від 1500 грн доставлятимуться безкоштовно "Новою поштою" та Укрпоштою.

Зараз ви читаєте новину «Упаковки "Санекс Septix" вистачить на сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути