Ексклюзиви
понеділок, 26 липня 2021 12:36

Види чоловічих шкіряних сумок: який аксесуар обрати

Види чоловічих шкіряних сумок: який аксесуар обрати
Найпопулярніша чоловіча шкіряна сумка в діловому сегменті - це портфель

Шкіряна сумка - поняття не універсальне. Тільки в сегменті чоловічих аксесуарів виділяють дюжину різновидів цієї речі, кожна з яких підходить певному стилю і споживчим запитам.

Портфель

Найпопулярніша чоловіча шкіряна сумка в діловому сегменті - це портфель, який зазвичай носять з костюмом і туфлями. Характерні риси чоловічого портфеля - відносно жорсткий корпус, габарити, що дозволяють комфортно переносити документи, зручна ручка, кілька відділень. У деяких портфелів опціонально присутній ремінь через плече. Колір портфеля, як правило, строгий - чорний, темно-коричневий, рідше - темно-бордовий.

Мессенджер

Якщо жіноча шкіряна сумка може бути дійсно мініатюрною, то в сегменті чоловічих сумок найменш габаритною моделлю (за винятком поясних сумок) вважається месенджер - компактний аксесуар, який розрахований на перенесення базових речей, смартфона, планшета, щоденника, записної книжки. У месенджерів, як правило, є кілька зовнішніх відділень на блискавках для зберігання речей в безпосередній доступності.

Carry-all або дорожня

Шкіряна дорожня сумка - це статусний аксесуар, який виділяє солідного чоловіка на тлі простих мандрівників. Зазвичай дорожні сумки, які ще називають carry-all або hold-all, роблять із міцної, але м'якої шкіри. Колір, на відміну від строгих офісних аксесуарів, може бути і бежевим, і світло-коричневим. Характерна риса - місткість, надійні замки і блискавки, міцні ручки, відсутність великої кількості зовнішніх кишень і відділень.

Планшет

Найближчий родич портфеля з ремнем через плече - це вертикальний планшет. Він не такий місткий, як портфель, але теж розрахований на зберігання паперів формату А4. Сюди ж поміститься щоденник, офісне приладдя. Є моделі з блискавкою без кришки-клапана, а є - з такою ж кришкою, як у класичного портфеля. "Старший" родич планшета - шкіряна сумка для ноутбука.

Сумка на пояс

Сумка на пояс - вкрай зручний аксесуар, який стає практичною альтернативою кишеням і громіздким рюкзакам. Якщо потрібно зберігати важливі речі в доступності і контролювати їх збереження, залишаючи руки вільними, то сумка на пояс стає оптимальним вибором. Більшість моделей поясних сумок можна носити через плече. Відмінна риса - міцний ремінь і кишені на блискавках, з яких нічого не випаде.

Зараз ви читаєте новину «Види чоловічих шкіряних сумок: який аксесуар обрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути