неділя, 05 січня 2020 09:05

Тюрбани, панамки, і берети: як модно зігріти голову цієї зими
16

Берет
Берет зі штучної шкіри
Шапка-біні
Панама
Панама зі штучного хутра

Класичний берет – актуальний і модний цього сезону зимовий головний убір. Якщо ж хочете додати в образ незвичності – обирайте в'язаний тюрбан. Стиліст і фешн-блогер Олена Галант розповідає про наймодніші головні убори цієї зими.

"Універсальна шапка, яка підійде під будь-який вид верхнього одягу – в'язана шапка-біні. Під будь-які пальта, пуховики, куртки ця шапка виглядатиме трендово й актуально. І вона по-справжньому зігріватиме.

Правильна шапка-біні повинна бути середньої в'язки і мати хоча б невеликий об'єм, загострення на маківці. Добре якщо буде відворот на лобі.

Уникайте тонких шапок, які тісно прилягають до маківки і виглядають, як друга шкіра. Щоб виглядати в таких гарно, потрібно мати бездоганне обличчя", - зауважує стиліст.

Друга крайність, за словами Олени Галант – максимально об'ємні шапки, які були популярні кілька років тому. Цього року їх краще уникати, адже вони приїлися.

Олена Галант радить, як підібрати шарф до шапки.

"Не поєднуйте шапку і шарф однакового кольору чи з однакової пряжі. Міксуте кольори й текстури. До блакитної шапки можна підібрати синій шалик. Це та сама кольорова гама, а виглядає свіжо. Можна одягнути шарф з кількох кольорів й обирати шапку під один з них.

Не одягайте шапку з великими інфантильними хутровими помпонами. Жінкам старше 30-ти вони не пасуватимуть, адже не створять статусного образу. Їх краще віддати підліткам".

Класичний берет – другий по універсальності зимовий головний убір. Він став популярний 6 років тому. Берет пасує під усі види пальт. Стиліст радить не соромитися сполучати берети з шубами. Особливо красиво з шубами виглядатимуть шкіряні берети жорсткої форми.

Уникайте беретів з будь-якими прикрасами: квіточками, намистинками, інкрустаціями. Вони виглядають дуже старомодно.

Уникайте тонких шапок, які тісно прилягають до маківки і виглядають, як друга шкіра. Щоб виглядати в таких гарно, потрібно мати бездоганне обличчя

В'язаний тюрбан - ще одий актуальний зимовий головний убір.

"Ця східна тема інколи може створювати стильні і незвичні образи. В'язаний тюрбан я ношу з класичним нейтральним пальтом. Завдяки тюрбану звичний образ виглядає незвично. Обирайте мінімалістичні фасони нейтральних базових кольорів – бордового, сірого, коричневого, карамельного. Щоб тюрбани виглядали спокійно і мінімалістично".

Фетровий капелюх - також в моді.

"Його треба вміти носити. Найкраще такі капелюхи сполучаються з пальтомі й піджаками. Обирайте фетрові капелюхи з прямими полями жорсткої форми. Капелюх ідеально сполучається з шубою.

Модні взимку і кепки-бейсболки. Головне що вони були чорного кольору з якимось лаконічним білим написом. Добре пасуватимуть до пуховиків і худі. А також завдяки ним можна врятувати свою стару норкову шубу у стилі "халат". Образ можна доповними кросівками чи мартенсами.

Найтрендовіший головний убір сезону – панамка. Зимові панамки виготовляють з вовни, з дутих матеріалів з утеплювачем. Їх класно носити і з тренчами, і з пальтами, і з дутими куртками. Для модниць насьогодні це найкращий спосіб виділитися. Якщо ви втомилися від усього іншого, обирайте на зиму саме панамки", - радить стиліст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали наймодніше взуття цієї зими

Хутряні шапки - також в тренді. Найактуальніші серед них – вушанки.

"Найкраще сполучати її з пуховиком чи дутою курткою. Сполучаючи хутряну шапку з шубою будьте обережні. Якщо структура хутра шуби і шапки однакові, хай вони різняться по кольору, якщо ж вони того самого кольору, то обирайте такі, щоб структура хутра різнилася. Шапка і шуба не повинні виглядати так, наче їх пошили в одному місці з одного того ж хутра. Це старомодно".

Стиліст і фешн-блогер Олена Гілка дає поради, як взимку виглядати стильно і витончено в масивному теплому одязі. Про це вона розповіла Gazeta.ua.

"Мода, особливо зимова, диктує обирати більш вільні речі. Але при цьому можна лишатися жіночною. Класичні пальто тепер не обов'язково повинні бути приталені і до коліна, як це носили в 2000-ні. На сьогоднішній день класичне жіноче пальто більш схоже на чоловіче: з прямими лініями, з довжиною нижче коліна. Таке маскулінне пальто вигідно контрастуватиме з тонкою сукнею чи спідницею, яку ви одягнете під нього.

Взимку головне – робити образ більш видовженим. Раніше були такі невдалі зимові образи: курточка до пояса, джинсики, потім з коліна починаються чобітки. І виходить порізаний горизонтальними лініями силует. Зараз такі неактуальні, негарні і нежіночні".

Зараз ви читаєте новину «Тюрбани, панамки, і берети: як модно зігріти голову цієї зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути