субота, 15 грудня 2018 13:53

Соковиті кольори і золоті прикраси: в чому зустріти рік Жовтої Земляної Свині
6

Новий 2019 рік – це рік Жовтої Земляної Свині. Дуже важливо підготувати гардероб для себе й родини, в якому ви будете зустрічати новий рік.

Сукню варто обрати в теплій гамі кольорів: жовту. помаранчеву, коричневу, золотисту, світло-червону, рожеву. До неї пасуватимуть золотисті прикраси.

Якщо ви зустрічаєте Новий рік на світському заході, то серед довгих суконь оберіть не занадто яскраву. Довга сукня – це вже розкішно. Тому можна обрати коричневий чи рожевий відтінок із мереживним оздобленням або яскравою вишивкою.Короткі сукні можуть бути у світло-червоному чи рожевому забарвленні. З аксесуарів обирайте золотистий клатч чи відповідного кольору браслет із сережками.

Непогано виглядатиме ансамбль з білої блузи та яскравої спідниці, наприклад, жовтої чи помаранчевої. Аби верх не був занадто "простим", спинка чи плечі мають бути прикрашені золотистим мереживом. Яскравий пояс буде доречним акцентом.

Якщо ж плануєте вбратися в штані, оберіть світлий верх, той самий білий, наприклад, а низ нехай буде яскравим і соковитим. Доповнити образ може жилетка зі штучної шкіри.

Взуття до святкування дизайнери радять обирати перш за все комфортне. Туфлі, наприклад. тілесного кольору будуть найбільша актуальні цього вечора. Гарно також виглядатимуть золотисті і коричневі.

Якщо зустрічатимете свято вдома, оригінальним рішенням стануть веселі новорічні шкарпетки, наприклад, з оленями чи сніговиками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила офісного гардероба взимку: поради дизайнерів

Чоловікам, підбираючи одяг до зустрічі Нового року, варто звернути на такі кольори: світло-рожевий, жовтий, червоний, коричневий, золотистий, пісочний.

Збираючись на вечірку, класичний костюм з білою сорочкою залиште у шафі. Вдягніться у новорічну ніч яскраво. Втім варто пам'ятати, що має бути яскравим або верх, або низ. Тобто якщо у вас червона сорочка, то жовті штани будуть вже занадто яскравим доповненням. У цьому випадку оберіть щось нейтральне, наприклад, коричневий чи навіть чорний низ.

Вдома одягніть яскраву жовту чоловічу в'язану кофту або пісочну сорочку в клітинку.

"Жовта Свиня дуже любить шик і розкіш, тому ми рекомендуємо одягати відтінки насичені, наприклад, фіолетовий, всілякі квіткові принти і соковиті варіації червоного. Якщо ви не любите кольори такого плану, є альтернатива - пастельні, але тоді зробіть акцент на помітних аксесуарах", - підкреслюють дизайнери Вікторія Богдан і Олександра Морік (бренд VMMA).

Зараз ви читаєте новину «Соковиті кольори і золоті прикраси: в чому зустріти рік Жовтої Земляної Свині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути