понеділок, 21 травня 2018 17:14

Що носити в спеку: актуальні речі цього літа
7

Фото: Вікторія Богдан
Сарафан-футляр

Наближається літо, і кожна дівчина чекає від нього не тільки гарну засмагу і позитивний настрій, а й багато незручностей. Засновники бренду VMMA Олександра Морік і Вікторія Богдан підібрали найактуальніші образи, які підійдуть у спекотні дні.

"Влітку значення має крій одягу. Не варто надягати облягаючі і тісні моделі - це заважає кровообігу, що є навантаженням на організм. У спеку, чим вільніша річ, тим комфортніше. Теплий сезон - це відразу на увазі, що потрібно вибирати натуральні тканини і ніякої синтетики. Ми зробили колекцію з найвдаліших, на наш погляд, тканин, які рятуватимуть. Бавовна, віскоза, льон, штапель - це must have", - діляться дизайнери.

Автор: Вікторія Богдан
  Вікторія Богдан і Олександра Морік
Вікторія Богдан і Олександра Морік

Шорти

Одним з фаворитів літнього сезону є принтовані шорти з бавовни чи льону. Останній прекрасно рятує від спеки, іноді його називають міні-кондиціонером. Хоча багато хто скаржиться, що льон і бавовна мнуться, але зате це і є натуральність тканини.

Автор: Вікторія Богдан
 

"У літню колекцію вирішили включити шорти з льону з принтами. Вони добре підійдуть, як для офісу, так і для вечірки. Хочете показати ваші гарні ніжки - вибирайте шорти", - каже Вікторія Богдан.

Сарафан-футляр

Відмінним рішення стане вибір сарафана-футляра з бавовни. Такі моделі не перешкоджають рухам, забезпечують нормальну циркуляцію повітря.

Автор: Вікторія Богдан
  Сарафан-футляр
Сарафан-футляр
Автор: Вікторія Богдан
  Сарафан-футляр
Сарафан-футляр

"У спеку рекомендуємо носити також сарафан-футляр. В нашій колекції така модель з кнопками спереду. На роботу краще вибирати світлі відтінки, а ось для відпочинку підійдуть яскраві", - коментує Олександра Морік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паперовий піджак Серж Смолін продає за 3 тис. грн.

Сукні до підлоги

Любителькам максі краще придбати сукню з натуральної тканини. Це стане хорошим рішенням для спекотної погоди. Такі сукні не тільки захищають ноги від сонячних променів, а й дозволяють шкірі дихати.

Автор: Вікторія Богдан
 

"Влітку краще звернути увагу на більш легкі і вільні силуети. Хороший варіант - сукні зі штапелю. Це на сто відсотків буде давати відчуття прохолоди. Він пропускає вітер і вам не буде жарко", - кажуть дизайнери.

Вільні штани і жилет

Тим, хто в спеку не може розлучитися зі штаньми, краще вибирати практичний і зручний варіант вільного крою. Вони візуально роблять стрункішими, вищими і приховують багато недоліків ніг.

"Штани рекомендуємо носити з жилетами-безрукавками, топами, прозорими майками або легкими блузами. Дівчата, які вибирають вільний крій, завжди виглядають стильно і незвично", - розповідають Вікторія і Олександра.

Автор: Вікторія Богдан
 

Випускний - одна з найбільш хвилюючих і довгоочікуваних подій у житті кожної школярки. Мода і трендові віяння на наряди змінюються з кожним роком. Все більше дівчат роблять вибір на користь практичності - щоб плаття не висіло без діла після одного виходу, а послужило для інших урочистих заходів.

Українські дизайнери Вікторія Богдан і Олександр Морік, творці столичного модного бренду VMMA, розповіли, які плаття найкраще підійдуть цього сезону.

Зараз ви читаєте новину «Що носити в спеку: актуальні речі цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути