пʼятниця, 12 червня 2020 22:46

З чим носити джинсову куртку, щоб виглядати стильно

З чим носити джинсову куртку, щоб виглядати стильно
Влітку 2020 року в моді виключно джинсові курточки фасону оверсайз. Фото:pixabay

Багато років в моді залишаються джинсові куртки.

Від сезону до сезону змінюються фасони та моделі, пише "Апостроф".

Тому влітку 2020 року в моді виключно джинсові курточки фасону оверсайз. Річ повинна сидіти вільно, не тягнути фігуру і бути трохи завеликою. Ця мода прийшла з США, і почали її світові зірки - сімейство Кардашьян, Аріана Гранде, Селена Гомес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Браслет на ногу: навіщо і як його носити

Колір куртки має бути класичним, тобто синім або світло-блакитним. Яскраві джинсові відтінки зараз не в тренді. Чорні та сірі - під питанням. Носити джинсову курточку дуже зручно, адже вона ідеально підходить практично під будь-який наряд. Особливо це стосується повсякденних образів.

Джинсовка, наприклад, прекрасно поєднується з довгими футболками і кедами, створюючи лук в стилі гранж. Цей варіант може підійти любителям неформального стилю.

Для тих, хто любить більш класичні варіанти, вона теж буде хорошим доповненням гардеробу. Куртка буде стильною в поєднанні з брюками, блузами і туфлями.

Дуже яскраво виглядає поєднання довгої великої джинсівки, топа і коротких шортиків. Якщо додати до такого образу цікаві аксесуари і великі окуляри, вийде лук в стилі світових селебріті.

Джинсові куртки непогано виглядають і з різними сукнями. Але важливо пам'ятати, що під такий наряд краще одягати взуття в нейтральному або спортивному стилі. А високі каблуки залишити для більш офіційних луків.

Багато цікавих кольорів і поєднань стали модними влітку 2020 року. Головний тренд - це пастельні тони.Найбільш популярними з них стали пудровий рожевий, бузковий, світлий бананово-жовтий. Поєднувати такі відтінки найкраще з білими акцентами.

Зараз ви читаєте новину «З чим носити джинсову куртку, щоб виглядати стильно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути