неділя, 25 жовтня 2020 23:46

Які речі жіночого гардеробу увійшли в тренд на роки

Які речі жіночого гардеробу увійшли в тренд на роки
Вже кілька сезонів поспіль пальто залишається незамінним верхнім одягом, який можна поєднувати абсолютно з будь-якими речами і взуттям. Фото: pixabay

Переважно у гардеробі є речі, які відповідають останнім трендам сезону, як, наприклад, пуховик зі світловідображаючим ефектом.

Але є одяг, який роками не виходить з моди і називається класикою, пише "Апостроф".

До таких предметів гардеробу відносять маленьку чорну сукню, строгий брючний костюм, білу сорочку, спідницю-олівець та елегантні туфлі-човники. Однак ХХI століття диктує свої правила, і новою класикою стають речі та взуття, які ще 20 років тому ми могли одягти тільки в спортзал або на прогулянку, а сьогодні сміливо наряджаємось у них в офіс або театр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що одягати до різного фасону спідниць

Пальто

Вже кілька сезонів поспіль пальто залишається незамінним верхнім одягом, який можна поєднувати абсолютно з будь-якими речами і взуттям. Навіть голлівудські зірки вже звикли носити об'ємні пальта оверсайз з кросівками та спортивними худі.

Сорочка в клітинку

Тепла сорочка в клітинку ось уже кілька сезонів поспіль б'є всі рекорди популярності. Ви можете одягти її під верхній одяг, а також носити як верхній одяг в більш теплу пору року. Ще один варіант - довгу сорочку в клітинку доповніть поясом і носіть як сукню.

Худі

Тепла кофта з капюшоном, або як її ще називають худі, толстовка, - вже давно перестала бути тільки спортивним одягом. Її носять із джинсами, велосипедками, спідницями, самостійно в якості сукні - як вам завгодно, лише б це було практично.

Джинси

Джинси - незамінний атрибут в гардеробі кожної модниці. У 2020 році в моду повернулися джинси кльош, з високою посадкою, а також джинси слоучі. Прямі класичні джинси не виходять з моди ніколи, але орієнтуватися треба насамперед на параметри своєї фігури.

Одяг з еко-шкіри

Ось уже кілька сезонів поспіль модниці вибирають куртки, штани, спідниці та аксесуари з еко-шкіри. Ці речі практичні, недорогі та сприяють збереженню життя тварин.

Кросівки

Кросовки та кеди давно вже перестали бути взуттям для пробіжки або спортзалу. Тепер в них можна піти і на побачення, і на ділову зустріч (одягнути з костюмом), і в офіс, якщо у вас немає строгого офісного дрес-коду.

Черевики

В моду знову повернулися ботильйони, чоботи-козаки та грубі черевики. Ці моделі перш за все відрізняються практичністю.

Балаклава

Головний убір, що закриває рот, набуває під час пандемії коронавірусу нового смислу, хоча використовувати таку шапку в якості альтернативи масці не найкраща ідея.

Деякі модниці можуть навіть восени продовжувати носити літні речі або аксесуари і це виглядає безглуздо. Інші впадають в крайність - одягаються в усе сіро-чорне, а потім скаржаться на депресивних людей навколо. Одна з найпоширеніших помилок в осінньому підборі гардеробу- одяг не за погодою.

Зараз ви читаєте новину «Які речі жіночого гардеробу увійшли в тренд на роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути