Ексклюзиви
неділя, 08 липня 2018 17:47

Як вибрати сарафан під будь-який тип фігури
6

Хоч би якими формами не володіла дівчина, вона обов'язково повинна мати в гардеробі сарафан, особливо якщо ми говоримо про спекотну пору року.

Щоб чергова обновка не відправилась на дальню полицю, а вигідно підкреслила форми і приховала недоліки, творці бренду VMMA Олександра Морік і Вікторія Богдан зробили свою добірку сарафанів, які краще вибрати під різні типи фігури.

Тип "груша"

Для цього типу фігури характерні вузькі плечі, яскраво виражена талія, важкі широкі стегна.

Автор: Вікторія Богдан
  Тип «груша»
Тип «груша»

"Головне завдання сарафана для фігури "груша" - приховати стегна і підкреслити тонку талію. Тут важливо перенести всі акценти на верхню частину фігури. Вибирайте силуети з незвичайним коміром або яскравим принтом вгорі. Сарафан повинен бути з пишною спідницею, вона приховає справжній розмір стегон", - діляться дизайнери.

Тип "яблуко"

Цей тип характеризується великою верхньою частиною, тому завдання - відвернути увагу від живота. Для "яблука" підійдуть сукні із завищеною лінією талії, можна також брати сарафан-футляр з вертикальними швами.

Автор: Вікторія Богдан
  Тип «яблуко»
Тип «яблуко»
Автор: Вікторія Богдан
  Тип «яблуко»
Тип «яблуко»

"Для фігури "яблуко", у якій слабко виражена лінія талії, відмінно підійдуть сукні А-силуету також. Довжину вибирайте до коліна або вище, так як сукні до підлоги будуть ще більше вкорочувати ноги. Також уникайте облягаючих і мішкуватих моделей, вони візуально роблять вашу зону живота більшою", - коментують Вікторія і Олександра.

Тип "пісочний годинник"

Це найбільш виграшна фігура для дівчат. Адже для неї підходить будь-який сарафан, як вайлуватий, так і облягаючий, як довгий, так і короткий.

Автор: Вікторія Богдан
  Тип «пісочний годинник»
Тип «пісочний годинник»

"Ми б радили для такого типу фігури вибирати сарафани приталені, вони зможуть підкреслити красивий силует. Важливо пам'ятати, що потрібно уникати занадто коротких моделей, інакше образ буде виглядати трохи вульгарно", - розповідають творці бренду VMMA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 речей, які повинні бути в кожному гардеробі

Тип "трикутник"

Цей тип нагадує спортивну фігуру чоловічого типу. Як правило, володарки таких форм мають широкі плечі, вузькі стегна і стрункі ноги. Тут важливо зробити акцент на нижню частину і відвернути увагу від широких плечей.

Автор: Вікторія Богдан
  Тип «трикутник»
Тип «трикутник»

"Дівчатам з таким типом фігури рекомендуємо вибирати романтичні моделі. Це можуть бути як максі, так і міні, але обов'язково з рюшами і воланами. Завдання для фігури "трикутник" вибирати жіночні моделі, вони пом'якшать пропорції з масивним верхом і зроблять вас наближеною до типу "пісочний годинник", - кажуть Вікторія і Олександра.

Автор: Вікторія Богдан
  Творці бренду VMMA Олександра Морік і Вікторія Богдан
Творці бренду VMMA Олександра Морік і Вікторія Богдан

Дизайнери представили у Франції 18 унікальних весільних нарядів. Серед них не тільки класичні сукні на кшталт тих, які створюють ліванські кутюр'є Елі Сааб і Зухаір Мурад, але і більш авангардні моделі - в колекціях Viktor&Rolf, Schiaparelli і Ronald van der Kemp.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати сарафан під будь-який тип фігури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути