вівторок, 26 січня 2021 16:35

Як купити одяг і взуття Puma зі знижкою?

Як купити одяг і взуття Puma зі знижкою?
Фото: IZI.ua

Носити оригінальний брендовий одяг - не означає витрачати багато грошей. Трохи терпіння, кілька хитрощів і лайфхаків, і придбати кросівки або футболку іменитого виробника вийде з хорошою економією.

Мова не про "палені" речі і не про недобросовісні підробки з Піднебесної, а про оригінальну продукцію, яку часом викидають на ринок зі знижками від 5 до 75%.

Puma і не тільки

Візьмемо як приклад німецький бренд Puma, який виробляє спортивне взуття, одяг та інвентар з 50-их років минулого століття. Хоча описані нижче "хитрощі" працюють і з будь-яким іншим брендом, розрахованим на мас-маркет.

Виняток становлять лімітовані колекції, одяг і взуття преміум-класу, які апріорі не продаються зі знижками.

Аутлети і дискаунтери

Є спеціальні магазини, які продають нову і оригінальну продукцію дешевше, ніж вона продавалася в фірмових магазинах. Це аутлет і дискаунт-магазини, як брендові, так і мультибрендові. Знайти аналогічні торговельні майданчики можна і в Мережі.

За рахунок чого формується економія? Нічого надприродного. Звичайні магазини не завжди встигають продати потрібний обсяг продукції, якісь моделі виробляють з надлишком, якісь не встигають знайти покупця до тих пір, поки на прилавках не виникає нова колекція. Щоб звільняти торгові вітрини і склади - частину товару продають через "аутлет" і "дискаунти" зі знижкою. На ринку працюють, як Пума аутлет-бутики, так і аутлет-магазини широкого профілю з різними брендами.

З актуальним каталогом продукції дисконт Пума в профільному магазині ви можете ознайомитися за посиланням https://sport-discount.com.ua/puma/.

Полюємо за розпродажами

Ще один лайфхак - це чекати розпродажів. Традиційні розпродажі зі знижками майже на весь асортимент влаштовують в чорну п'ятницю, напередодні Різдва та інших свят. Також кожен магазин може проводити свої індивідуальні розпродажі, в будь-який місяць і день.

Щоб встигнути купити потрібну вам річ ​​в період розпродажів і за хорошою знижкою, доведеться постаратися - періодично стежити за каталогом продукції, щоб товар не викупили за лічені години, а також стежити за розміром знижки. На жаль, передбачити, чи буде знижка на конкретний товар з каталогу, і якою буде ця знижка, не завжди реально.

Матеріал підготовлений за підтримки https://sport-discount.com.ua/

Зараз ви читаєте новину «Як купити одяг і взуття Puma зі знижкою?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути