вівторок, 25 жовтня 2016 12:20

Іспанську королеву підозрюють у плагіаті
5

Фото: vogue.ua

Іспанська королева Летиція славиться гарним смаком та є однієї з найстильніших монарших осіб Європи. Її останній вихід на церемонії нагородження Премії принцеси Астурійської в іспанському місті Ов'єдо жваво обговорює преса та модні критики. Причиною стала сукня, в якій королева Летиція з'явилася на заході.

Вбрання довжини міді зшито з бежевої тканини, поверх неї чорна сітка прикрашена орнаментальним візерунком з каміння. Автор сукні дизайнер Феліпе Варела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королева Нідерландів носить українську вишиванку

Преса відразу згадала про схожий наряд авторства Оскара де ля Ренти. В якому в березні 2013 року на одному із заходів з'явилася акторка Ніколь Кідман. Вперше воно було представлено на Тижні моди в Нью-Йорку в лютому того ж року.

Королівський будинок подібні випадки не коментує.

Нагадаємо, Премія принцеси Астурійської - одне з найважливіших подій року для Іспанії. Міжнародна премія була заснована в 1980 році. Вручається у восьми категоріях. Серед її лауреатів - Сергій Бубка, Майя Плісецька, Педро Альмодовар, Умберто Еко.

Зараз ви читаєте новину «Іспанську королеву підозрюють у плагіаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути