понеділок, 08 березня 2021 23:46

Експерти визначили наймодніші відтінки весни

Експерти визначили наймодніші відтінки весни
Замість пристрасного червоного навесні 2021 модним став яскравий помаранчевий. Фото: pixabay

Після холодної зими навесні стають популярними яскраві, соковиті відтінки.

Одним із них є приглушений жовтий, який присутній у колекціях Givenchy, Jil Sander, Prada і Valentino, пише Cosmopolitan

Також цей відтінок виділив як один з головних трендів 2021 Інститут кольору Pantone. Цього кольору варто носити сукні, сарафани, взуття та аксесуари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які речі вийшли з моди і можуть зіпсувати образ

Восени 2020 року у трендах був пастельний ліловий колір, який продовжить актуальність і до літа 2021 року. Його представили в колекціях Valentino, Tom Ford і Versace. Сукні і топи, худі і світшоти, трикотажні костюми в такому трендовом відтінку будуть виглядати надзвичайно.

Модний соковитий зелений - один з найбільш весняних відтінків, що приносить відчуття свіжості і нового життя. Особливо стильно він виглядає на струмуючих тканинах: сатинових спідницях або сукнях-комбінаціях, легкому трикотажі.

Замість пристрасного червоного навесні 2021 модним став яскравий помаранчевий. Особливо стильно виглядає одяг такого відтінку з еко-шкіри, а також аксесуари. Окуляри з яскравою оправою, босоніжки або помаранчева сумочка - новий тренд.

Цукрово-рожевий колір також один з наймодніших навесні 2021. Яскраво-рожеві брючні костюми, речі зі шкіри та елегантні сукні виглядатимуть ефектно.

Підбір стильного верхнього одягу для весняного сезону залежить від потреб та способу життя. Водночас такі речі, як класичний тренч і косуха залишаються актуальними завжди. Одним з модних трендів є пальто вільного крою, яке також може бути актуальним завжди. З'являються більш приталені силуети в дусі 1960-1970-х.

Зараз ви читаєте новину «Експерти визначили наймодніші відтінки весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути