середа, 22 березня 2017 16:41

Брендову сукню першої леді США можна придбати за 2 тис. грн

Небесно-блакитна сукня першої леді США Меланії Трамп стала головним об'єктом для створення підробок. Оригінал створений в одиничному екземплярі американським дизайнером Ральфом Лореном. Точна вартість невідома, але українські стилісти-іміджмейкери назвали Gazeta.ua приблизні цифри.

"Річ ексклюзивна. Для масового спожитку не створювалася. Приблизна вартість даного комплекту варіюється на рівні $ 10-12 тис.", - сказала Діана Дейна.

"Знаючи ціни на одяг від Ralph Lauren, можна припустити, що плаття для першої леді Америки коштує від $ 5-10 тис.", - розказала Ольга Покормяко.

Першими сукню помітили відвідувачі столичного "Даринку". Політолог Марина Бурмака наддала розголосу підробці. Виставила на власній сторінці в соціальній мережі Facebook фото плаття. Для порівняння додала оригінальний знімок, де Меланія Трамп на інавгурації свого чоловіка Дональда Трампа.

Автор: Facebook
  Підробка на сукню першої леді США Меланії Трамп
Підробка на сукню першої леді США Меланії Трамп

Сьогодні на торговій площі підробки набули шаленої популярності. Сукні привозять з Турції. Ціна виробу коливається від 1960-2450 грн. Кожна продавщиця запевняє, що її товар єдиний на ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп обурила американців дорогим вбранням

Різниця між сукнею першої леді та нарядом з київського прилавку в тому, що в Меланії Трамп застібка на лівій стороні, а на "базарному" костюмі - на правій. Також були помічені варіанти різних відтінків кольорів.

Автор: Діана Толопіло
  Підробка на сукню першої леді США Меланії Трамп
Підробка на сукню першої леді США Меланії Трамп

"На мою думку, це точна копія вбрання першої леді США. Плаття можна потрогати руками та, за бажанням, приміряти. Більшість жінок знають, що це за виріб. Одразу звертають на нього увагу та емоційно обговорюють між собою, - розповіла Gazeta.ua продавщиця магазину у залі Б. - Правильно називається костюм-двійка. Складається з жакету та сукні середньої довжини. По фігурі сідає ідеально на будь-якого. Вже продали дві одиниці. На ринку такого більше немає."

22 січня Меланія Трамп прибула на церемонію інавгурації 45-го президента США в небесно-блакитному костюмі від Ральфа Лорена. Дружина новообраного президента США одягнула комплект із сукні зі спідницею-олівцем і укороченого кашемірового піджака зі стоячим коміром. Наряд доповнюють високі рукавички і туфлі в колір комплекту.

Зараз ви читаєте новину «Брендову сукню першої леді США можна придбати за 2 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути