четвер, 26 січня 2017 20:15

Жінка використовує дітей як аксесуари для йоги
7

Фото: Instagram

28-річна Чаріті Лебланк почала займатися йогою, щоб повернути форму після двох пологів. Однак вона швидко виявила, що її заняття є прекрасною розвагою для дітей.

Про це розповіла Ivona

"Я почала займатися вдома, і діти весь час перебували поруч зі мною. Вони повзали навколо мене, чіпали за ноги і руки, поки я не почала використовувати їх в якості обважнювачів (аксесуари для фітнесу). Я піднімала дітей ногами, а вони сприймали це як веселу гру", - розповіла Чаріті.

Тепер 5-річний Оуклі і 2-річна Фелісіті постійно займаються зі своєю мамою, яка стала популярною в Instagram - у неї близько 83 тис. підписників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акро-йога під час вагітності: активна мама вразила весь світ

"Іноді діти витягують килимки і намагаються повторювати за мною. Це дуже добре, бо вони мають гарний приклад, а йога розвиває координацію, що є корисною навичкою", - говорить мама.

Про корисний вплив йоги на організм дитини говорять багато лікарів і фахівців. Дитяча йога – це комплекс занять на основі хатха-йоги, яка створює всі умови для гармонійного і грамотного розвитку малюка.

Діти надто рухливі та активні, тому заняття йогою швидше нагадують гру і ґрунтуються на наслідуванні, асани викладаються в легкій доступній формі. Дітям не потрібно заучувати довгих і складних назв асан, замість них на занятті використовують ім'я тієї тварини або предмета, на який схожа поза: "коник", "журавель", "кішка". Це розвиває пам'ять, спостережливість і уяву дитини.
Зараз ви читаєте новину «Жінка використовує дітей як аксесуари для йоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути