понеділок, 19 грудня 2016 00:03

Вражаючий дитячий фуд-арт показали батьки всього світу
15

Автор: Instagram
 

Gazeta.ua пропонує згадати неймовірно винахідливих батьків, які підкорили інтернет шедеврами дитячого фуд-арту у 2016 році.

1. Художниця Лалі Мохмеді створює для свого 4-річного сина героїв мультфільмів із овочів, рису та інших продуктів.

"Джейкоб заздалегідь говорить мені, кого він хоче з'їсти. Я дивлюся в інтернеті, як виглядає той чи інший персонаж, у які кольори він забарвлений. Зазвичай мені вистачає стандартних інгредієнтів, але іноді доводиться підфарбовувати продукти, наприклад, чорнилом кальмара. На приготування однієї страви йде 20-30 хвилин", - каже Лалі.

Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 

2. Дбайливий тато готує дітям ланчі у стилі "Зоряних воєн".

Його сім'я обожнює "Зоряні війни", тому цей тато готує обіди в стилі культової фантастичної саги. Він створює забавні аплікації зі звичайної їжі, яку тільки може знайти на кухні. На створення такого їстівного шедевра йде близько 30 хвилин.

"Я роблю це тому, бо хочу показати їм, що тато думає про них і любить їх. У кожного з дітей обіди з різною тематикою, я відштовхуюсь від того, чим вони захоплені в даний момент", - говорить чоловік.

Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати шокувала світ кількістю різдвяних подарунків для дітей

3. Японка Лі Мінг лише хотіла порадувати молодшого сина звичайними шкільними ланчами, а стала справжнім майстром зі створення креативної їжі.

Жінка володіє мистецтвом бенто (цим терміном японці позначають упаковану в лотки їжу, яку вони беруть з собою на роботу або навчання - Gazeta.ua) і вважається однією з кращих в цій сфері. Її страви з тваринами, персонажами культових фільмів і мультфільмів стали сенсацією в інтернеті. Жінка також опублікувала книгу.

Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 

"Я зацікавилася бенто, коли мій син пішов у початкову школу. Він сильно за мною нудьгував і не міг адаптуватися до нової обстановки. Тоді я стала декорувати його ланчі, щоб якось підбадьорити малюка. Так я знайшла своє хобі", - зізналася Мінг .

4. Мама з Нідерландів також здивувала вишуканим фуд-артом для дітей.

43-річна Сандра ван ден Брук разом зі своєю сім'єю живе у Нідерландах. 4 роки тому жінка почала ділитися з користувачами мережі фотографіями ланчів, які щодня готує своїм дітям.

За словами Сандри, основна умова приготованих нею страв - ідеальне поєднання продуктів.

Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ вразили малюнки старенького в Instagram

5. Ще одна креативна мама з Японії підкорила інтернет своїми творами мистецтва - хлібинами, у розрізі яких є сюрприз - картинка у вигляді малюнка, автором якого є її син.

Жінка викладає різнобарвне тісто згідно потрібного принту, і скачує його в рулет, після чого випікає. Як барвники використовує лише натуральні інгредієнти: буряковий сік, шпинат або куркуму.

Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 
Автор: Instagram
 
Зараз ви читаєте новину «Вражаючий дитячий фуд-арт показали батьки всього світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути