четвер, 01 вересня 2016 20:39

Учитель прочитав реп, аби представитися школярам

Учитель прочитав реп, аби представитися школярам

В американських школах навчальний рік починається з середини серпня. Новий молодий учитель початкових класів вирішив представитися учням досить оригінальним способом - він склав реп-композицію і зняв відеокліп.

На своєму сайті Дуейн Рід замість банального "Ласкаво просимо в клас!" вирішив розворушити учнів і відправив їм свою пісню. Також він зазначив, що саме завдяки пісні діти і батьки зможуть зрозуміти, з яким учителем їм належить працювати.

"Привіт! Я ваш новий учитель. Моє ім'я - містер Рід, і я радий з вами познайомитися. Я з Чикаго, люблю піцу. Я вдягаю костюм, щоб справляти враження, але насправді я обожнюю кросівки" - такі слова зі своєї композиції читає Дуейн Рід.

У відеоролику можна побачити, як молодий учитель танцює, співає в класі, шкільному холі, постійно змінює вбрання, переодягаючись то в спортивний костюм, то приміряє на себе образ Альберта Ейнштейна.

Дуейн Рід відзначив, що пісня і відео говорять про те, що незважаючи на напружену роботу, навчання і школа можуть приносити задоволення.

Нагадаємо, як організувати робоче місце для школяра: 8 важливих порад

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-10 кращих міст світу для сімейного відпочинку

Зараз ви читаєте новину «Учитель прочитав реп, аби представитися школярам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути