Ексклюзиви
вівторок, 22 березня 2016 11:20

У США "дівчина з пробірки" знайшла 16 братів і сестер

 

Дівчина, яка з'явилася на світ завдяки донорській спермі, знайшла 16 рідних братів і сестер. Американка Кейсі Саксер-Толба виросла в сім'ї двох жінок, але з семи років знала, що десь в Нью-Йорку живе її батько.

Про батька 19-річна Кейсі знала не так багато. Їй було відомо, що народився в 1969 році, викладає в коледжі, має каштанове волосся і зріст 180 сантиметрів. Його пошуками дівчина зайнялася, коли в школі на уроках біології стала проходити тему про рецесивні та домінантні гени. Їй стало цікаво, які риси вона успадкувала від батька.

Кейсі змогла знайти рідних завдяки базі даних "Реєстру дітей донорів". Дівчина навіть уявити не могла, що знайде 16 братів і сестер. Протягом семи місяців вона знайомилася і спілкувалася з ними.

"Я так нервувала і хвилювалася перед розмовою з ними. Чи багато у нас виявиться спільного? А ще я думала, скільки ж ще нас може існувати на світі? - Зізналася Кейсі. - Ми стали обмінюватися фотографіями, і це були шалені відчуття - побачити всіх цих людей, які так схожі на мене".

 

Завдяки зустрічам з братами і сестрами Кейсі зуміла скласти уявлення про те, як виглядав її батько. Вона зазначила, що у чоловіка, як і у його дітей, швидше за все блакитні очі і бліда шкіра.

З одними з родичів Кейсі зблизилася, з іншими у неї виявилося не так багато спільного. Проте, вона не шкодує про те, що почала пошуки.

"Я, напевно, ніколи не дізнаюся всю історію своєї сім'ї, але разом з наших частинок ми створили мозаїку і можемо заповнити прогалини в житті один одного. Здається, тепер ми представляємо, який він - наш батько, і, думаємо, він був би щасливий дізнатися, що ми знайшли один одного", - зазначила дівчина.

Зараз ви читаєте новину «У США "дівчина з пробірки" знайшла 16 братів і сестер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути