Ексклюзиви
четвер, 28 жовтня 2021 21:22

"Супермамою" стала бодібілдерка, яка проголосила вдома культ краси
5

20-й випуск сімейного реаліті-шоу "Супермама" пройшов 28 жовтня. Цього тижня за перемогу змагалися чотири одеситки.

Конкурентки вже побували вдома у мами без заморочок 25-річної Вікторії, мами-бодібілдерки 32-річної Катерини та єврейської мами 37-річної Діани. Тепер учасниці вирушили до прискіпливої мами 35-річної Діани.

Вікторія впевнена, що чим менше хвилюється матір, тим щасливіше її дитина. Жінка не заважає доньці пізнавати світ, а те, що дворічна дитина постійно в синцях, її не турбує. Конкурентки були шоковані таким методом виховання і безпекою доньки.

Сини Діани ростуть у найкращих юдейських традиціях. Єврейство передається по материнській лінії, тому до мами треба ставитися, як до цариці. Та з'ясувалося, що її виховні методи не відповідають заявленим традиційним цінностям. Її сини розповідали, що жінка може їх вдарити. Це неприємно вразило конкуренток.

Катерина проголосила в своєму домі культ краси. Вона хоче, аби її донька стала такою ж привабливою, коли виросте, як і матір. Та учасницям не сподобалося, що для Катерини важлива саме картинка.

Діана турбується про дітей з особливою ретельністю
Фото: скріншот з програми "Супермама"
Вікторія впевнена, що чим менше хвилюється матір, тим щасливіше її дитина
Катерина проголосила в своєму домі культ краси
Сини Діани ростуть у найкращих юдейських традиціях
Психолог Дмитро Карпачов коментує вчинки учасниць протягом програми

Діана турбується про дітей з особливою ретельністю. Вона зізнавалася, що її доньки сплять і їдять згідно з режимом. На її думку, діти мають дотримуватися принципів правильного харчування. Діана також захоплюється блогерством: ходить по ресторанах для дорослих і дітей, де перевіряє якість обслуговування, смак страв і чистоту. Конкуренткам не сподобалося, що жінка сварить старшу доньку через дрібниці.

"Щоразу, коли ваша дитина робить щось заборонене, перш за все, з'ясуйте причини такої поведінки. Якщо ви не будете розбиратися, а одразу ж заборонятимете й каратимите, це призведе до того, що дитина шукатиме хитріші та складніші схеми, як від вас приховати свої дії. Таким чином ви назавжди втратите свій авторитет і контроль над ситуацією", - зауважив психолог Дмитро Карпачов, який коментує дії учасниць протягом програми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я рок-н-рольний хлопець, хоча в мене двоє онуків" - хто із зірок відзначає День баби і діда

У фіналі конкурентки дізналися, що Катерина отримала 56 балів, прискіплива мама Діана - 33, Вікторія - 39, а єврейська мама Діана - 12. Карпачов додав, що теж хотів би віддати свої бонусні бали Катерині, яка і стала "супермамою".

21 жовтня вийшов 16-й випуск сімейного реаліті "Супермама", в якому жінки змагаються за перемогу. У проєкті брали участь чотири киянки. Учасниці вже подивилися, як живуть секс-блогерка 27-річна Олександра, казкова матір 39-річна Яна і матір-фея 32-річна Марина. Тепер конкурентки побували в гостях у суворої матері 27-річної Катерини.

Зараз ви читаєте новину «"Супермамою" стала бодібілдерка, яка проголосила вдома культ краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути