неділя, 07 травня 2017 13:28

Осадча повезла на відпочинок немовля
5

Катерина Осадча показала фото з відпочинку
Фото: instagram.com
Катерина Осадча показала фото з відпочинку
Катерина Осадча показала фото з відпочинку
Катерина Осадча показала фото з відпочинку
Катерина Осадча показала фото з відпочинку

Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно вдруге стала мамою, поділилася з фотознімком з відпочинку, зізнавшись, що у відпустку вони вирушили разом з новонародженим сином.

"Наше перше спільне подорож", - підписала знімок Осадча, на якому зображена дитяча коляска зі сплячим малюком на морському побережжі.

Передплатники телеведучої тут же почали сперечатися в коментарях, чи варто з такими маленькими дітьми вирушати у відпустку за кордон. Частина прихильників підтримала молодих батьків, однак були і ті, хто категорично проти таких ранніх поїздок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських відсвяткувала 30-річчя у сексуальному образі та з новою зачіскою

"Яка ви молодець! А то ми вже почали хвилюватися, що малюк залишився вдома, без мами", "клас! Маленький мандрівник! Гарного відпочинку", "Іван-царевич на відпочинку", "да ладно, у всьому прогресивному світі діти подорожують з батьками після другого місяця життя. В Європі немовлят беруть з собою скрізь з самого народження: ресторан, гості, відпустка, і організм навпаки адаптується до способу життя батьків. Це все совкові заморочки, не можна показувати, не можна подорожувати", - пишуть передплатники в підтримку Каті.

"Маленька", "мені здається, можна було б і потерпіти заради малюка, він все-таки ще малесенький", "але переліт заборонений грудним малюкам", "а хіба можна таку крихітку на курорт брати?" - дивуються рішенням батьків противники ранніх подорожей з дітьми.

Катерина Осадча в своєму Інстаграм з початку травня виставляє фотографії з моря. Місце, куди поїхала новоспечена родина, не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Осадча повезла на відпочинок немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути