середа, 07 вересня 2016 12:26

Мати-одиначка стала "татом", аби викликати посмішку сина
5

"Пампушки з татом", - так називається захід, який періодично проводять в американських школах. Але що робити дітям, які ростуть без батьків? Які почуття повинні відчувати вони, позбавлені батьківської ласки і турботи?

Йеветт Васкес, мама-одиначка з Техасу, вирішила допомогти своїй дитині подолати цей непростий момент, і знайшла, як з гідністю вийти з ситуації, пише Ivona

Вранці, коли Йеветт привезла сина в школу, вона помітила на парковці незвично велику кількість автомобілів. Син їй пояснив, що це тата приїхали на сніданок до своїх дітей. Мама думала недовго: вона повернулася додому, одягла сорочку і бейсболку, начепила вуса, побризкалась чоловічою туалетною водою і приїхала на шкільне свято для тат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ілюстрацій про те, як прекрасно бути мамою доньки

"Я знаю, що бачити інших дітей зі своїми татами моїй дитині непросто, але таке життя. Зі свого боку я роблю все можливе, аби викликати посмішку на обличчі мого сина", - написала винахідлива жінка на своїй сторінці в соціальній мережі.

Нагадаємо, психологи назвали 4 переваги пізнього батьківства

Зараз ви читаєте новину «Мати-одиначка стала "татом", аби викликати посмішку сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути