середа, 13 липня 2016 14:22

Мама двох дітей схудла на 72 кг, бо її не пустили на атракціон
12

Зараз 30-річна Стефані Чавез з Форт-Уейна, штат Індіана, виглядає чудово, і складно повірити, що вона важила 140 кілограмів.

Після поїздки в 2010 році у флоридський парк розваг "Чарівний світ Гарі Поттера" її життя кардинально змінилося. Службовці тематичного парку заборонили жінці сідати на будь-якої атракціон через її вагу та розміри.

"Той день був мало не найгіршим в моєму житті - я відчувала себе не в своїй тарілці. А після того, як мені сказали, що я не зможу поміститися ні в одну вагонетку в парку розваг, я проплакала всю ніч", - розповіла жінка.

З тих пір Стефані схудла на 72 кілограми і зараз важить 67 кг.

"З 12 років я намагалася схуднути, сиділа на дієтах, і це було жалюгідне видовище. Я перепробувала всі новомодні дієти і таблетки для схуднення. Після цих спроб у мене траплялися напади неконтрольованої обжерливості, я змітала все, що на очі потрапляло. Харчувалася фастфудом і напівфабрикатами. Після величезної кількості їжі в якийсь момент мене просто могло знудити".

Зараз Чавез хоче стати персональним тренером.

"На самому початку кожен день був нестерпний. Ледь могла подужати легкі фізичні вправи. Але з кожним днем я ставала трішки сильніше. Мені стала подобатися їжа, до якої раніше б не доторкнулася, я пробувала все нові і нові страви. Я перестала бути людиною, яка постійно шукає відмовки і жаліє себе".

Торік мама двох дітей перший раз в житті одягла бікіні для участі в шоу Товариства краси, фітнесу та моди. І зайняла 1-е місце в номінації "Фітнес-трансформація".

Нагадаємо, здорова їжа - це весело і смачно. Про це читайте в нашій статті Австралійка робить для сина ланчі у вигляді казкових персонажів

Зараз ви читаєте новину «Мама двох дітей схудла на 72 кг, бо її не пустили на атракціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути