Ексклюзиви
понеділок, 25 квітня 2016 11:39

Як схуднути після пологів: 5 простих правил на кожен день

Як схуднути після пологів: 5 простих правил на кожен день

Головний секрет схуднення після пологів - бути готовою діяти, бо заснути і прокинутися моделлю не вийде. Підтягнутий живіт дається нелегко, а особливо якщо ми маємо справу з черевним, або вісцеральним, жиром.

Вважається, що обсяг талії понад 90 см для жінки свідчить про нездорові жирові відкладення, що може підвищити ризик виникнення серцевих захворювань, діабету і високого тиску. Тому скинути вагу після пологів варто не тільки для естетики, а й заради власного здоров'я, пише uaua.info.

Ось кілька найпростіших порад, які допоможуть скинути вагу поле пологів і зробити талію більш витонченою:

1. Качаємо прес

Люди, які не знають правильної техніки, часто починають прокачувати черевні м'язи без необхідної розтяжки, що більш задіює стегна і спину, а цільові м'язи не отримують потрібного стресу і навантаження.

Перед тим, як починати вправу, підкладіть масажний валик від центру попереку до лопаток, тримайте руки вгорі і повільно опускайтеся.

2. Здорове харчування

Зверніть свою увагу на здорову їжу, овочі, фрукти і цільнозернові продукти. Білкові молочні продукти повинні містити мінімальну кількість жирів. Кількість насичених жирів, що надходять в організм з молочними і м'ясними виробами, також доведіть до мінімуму. Корисні жири містяться в рослинній олії, горіхах і рибі.

3. Оливкова олія

В оливковій олії містяться певні речовини, які надсилають сигнал мозку про насичення. Таким чином, використовуючи оливкову олію в приготуванні страв, ви контролюєте голод і швидше наїдаєтеся. Спробуйте всюди застосовувати саме оливкову олію або ж змочуйте невеликий шматок цільнозернового хлібу в оливковій олії і з'їдайте його перед основним прийомом їжі, щоб уникнути переїдання.

4. Зелений чай

Багато експертів радять зелений чай при боротьбі з черевним жиром. Як показало дослідження в 2012 року, ті, хто випивали щодня півтори чашки зеленого чаю, насиченого катехіном, у 16 разів ефективніше розправилися з небажаним жиром на талії, ніж ті, хто пив звичайний зелений чай. Якщо ви все ж п'єте звичайний зелений чай, без антиоксидантів, то вам знадобиться від 2 до 4 чашок в день.

5. Фізичні навантаження

Немає жодної медичної організації в світі, яка б не радила фізичні навантаження середньої інтенсивності для всіх здорових людей. Кардіонавантаження повинні доходити до 75 хвилин на тиждень (не враховуючи обов'язкову неквапливу ходьбу, до 2,5-3 годин в день), а силові - хоча б двічі на тиждень. Ви можете спробувати робити інтервальні навантаження, чергуючи силу і кардіо, головне - обрати те, що найбільш оптимально вам підходить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 страхів перед пологами і як з ними боротися - експерт

Зараз ви читаєте новину «Як схуднути після пологів: 5 простих правил на кожен день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути