вівторок, 30 серпня 2016 23:14

Фотограф знайшла героїв своїх знімків 20-річної давнини
7

Фотограф Енн Джедс зробила собі ім'я завдяки прекрасним знімкам малюків в 1990-ті. Її прості, але креативні фотопортрети новонароджених прикрашають календарі, вітальні листівки та робочі столи вже більше 20 років.

"Я ніколи не втрачала того захоплення, яке відчуваєш, коли дивишся на новонароджених. На самому початку наших життів стільки потенціалу, стільки чистоти. Я хотіла, аби, подорослішавши, люди мали можливість подивитися на себе зовсім маленьких. Адже як це, має бути, дивно - побачити, яким ти був практично одразу після народження", - говорить Енн.

У своїй останній фотосерії, яка називається "Малюк, подивися на себе тепер!" (Baby, Look At You Now!), Енн продемонструвала, чого вона намагалася домогтися.

 

"У 1994 році я зробила фотографію маляток-трійнят Альоші, Шантель і Кайлі. Деякі люди напевно подумали, що я сфотографувала одного і того ж малюка тричі. Однак я не можу судити за це, адже дівчатка дійсно виглядали зовсім однаково. Зараз вони б навряд чи помістилися в ті відерця: дівчатам вже 22 роки. Хоча я до сих пір бачу на їхніх обличчях все той же веселий вираз", - розповіла Енн.

 

"У 1997 році я сфотографувала малюка Зака для моєї серії з метеликами. Тепер цей "малюк" ростом 190 сантиметрів виглядав би в костюмі метелика досить дивно".

 

"Мене часто просять назвати улюблені знімки, і цей безумовно був би в їхньому списку. Коли я зробила його, Емі було всього 7 днів. Тоді ми поклали її на коліно менеджера моєї студії, Наталі, а щойно зроблені знімки виявили на її штанях велику пляму, - згадує фотограф. - Упс, пробач, доросла Емі, здається, я щось розповіла зайве".

 

"Цій дівчинці з чайничка в наступному місяці виповниться 22 роки: нещодавно Моллі отримала ступінь бакалавра неврології в університеті Мельбурна".

 

"Навіть не знаю, хто виглядає розкішніше: піврічна Тайла в костюмі пташки або молода красива дівчина, яка в свої 22 роки увійшла до складу олімпійської збірної Нової Зеландії з регбі".

 

"Час іде, і ось вже у Емми, героїні мого знімка 20-річної давнини, народилася своя дочка. Мені здається, вони дуже схожі".

Нагадаємо, неймовірні мама з донькою тріумфували на конкурсі краси у Великобританії

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ підкорюють діти зірок, дуже схожі на своїх батьків

Зараз ви читаєте новину «Фотограф знайшла героїв своїх знімків 20-річної давнини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути